ZEER slechte service

Mijn partner kocht in april een verlovingsring om mij ten huweijk te kunnen vragen in New-York, een ring gekocht bij siebel niet in de juiste maat maar deze zou besteld worden in de juiste maat zodat hij toch een ring had om mee te nemen voor het aanzoek, de ring zou in de juiste maat aanwezig zijn op de datum van terugkomt, hierom zijn wij direct van de luchthaven naar siebel den bosch gegaan om de ring op te halen. Hier bleek dat de ring helemaal niet in een kleinere maat was besteld...... geen excuses van siebel zijn kant.
ze zouden de ring in een kleine maat alsnog gaan bestellen, wat bleek nou... die was niet leverbaar in deze maat.... nu moest de grotere ring vermaakt worden alleen de vraag was of die uberhaupt mogelijk was, dit was pas duidelijk als ze de ring bij de goudsmit hadden dus moesten wij de ring opsturen zonder de garantie te hebben of die kleiner gemaakt kon worden. wij moesten de ring achterlaten en dit kon 2 weken duren.als siebel in die tijd failliet zou gaan zouden wij en het geld kwijt zijn en de ring... daardoor wilden wij eerst het geld terug de ring laten vermaken en dan weer opnieuw kopen, dit was niet mogelijk. een andere oplossing zoals een ring uit de collectie kleiner laten maken en onze ring inleveren als die gemaakt was was ook niet mogelijk, wij moesten het vertrouwen maar hebben dat de ring gemaakt werd en siebel niet failliet zou gaan, dit was onze enige keus.... uiteindelijk is de ring gemaakt, nu maanden later is er al 1 steentje uit, terwijl de ring niet eens dagelijks word gedragen! zojuist gebeld met siebel den bosch, uiteraard moet de ring opgestuurd worden zonder de garantie dat het onder de garantie valt, dit is pas duidelijk als de ring onder de loep is geweest, dus eerst moet ik de ring opsturen dan pas blijkt of ik ervoor moet betalen ja of nee.
Siebel den bosch geeft aan dat wij het vertrouwen moeten hebben dat dit goedkomt, helaas is dit vertrouwen allang geschonden.
Nu zit ik met een ring die al verkleind is en waar een steentje uit is.....
Er is nooit en te nimmer iemand geweest die dan ook oprecht zijn medeleven toonde en of excuus heeft gemaakt.

Sterke punten
geen

Zwakke punten
alles

Bezoek Siebel Juweliers Reviews over Siebel Juweliers

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Siebel Juweliers
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden