Wiegand Bruss Juweliers is gevestigd in Utrecht en Montfoort. U kunt hier terecht voor gouden en zilveren sieraden, horloges, trouwringen, luxe geschenken en het ontwerpen van sieraden. Wiegand Bruss Juweliers is gespecialiseerd in reparaties van sieraden en horloges. Door alle reparaties in eigen huis uit te voeren onderscheidt Wiegand Bruss zich van andere juweliers. Els en Cor Wiegand Bruss runnen samen de twee winkels en zijn beiden gediplomeerd Juwelier. Cor is ook gecertificeerd uurwerkmaker en heeft het vak van goudsmid geleerd in de praktijk.

Wiegand Bruss Juweliers Reviews

 • Was laatst in Utrecht, en was opzoek naar een armbandje voor een pasgeborenen. Van de Beeldstraat af richting de voorstraat kwam ik bij Wiegand-Bruss juweliers terecht. Liep naar binnen en voelde me meteen op me gemak. Niet meteen van die prikkende ogen in mijn nek en gelijk een verkoopster op me af. Eerst hebben ze me even rond laten kijken, dat was erg prettig. Ik vertelde de verkoper waar ik voor kwam, een zilveren armbandje voor een baby, meteen werden er discetes tentoongesteld. Ruime keuze, ik ben zelf namelijk niet zo makkelijk. Graag had ik er ook een bedeltje bij gehad. Was ook geen probleem daarbij hadden ze ook een ruime keuze alleen niet iets wat ik zocht. Gelukkig konden ze van een oorbelhangertje ook een bedeltje maken.

  Sterke punten
  Klantvriendelijk Ervaren Meedenkend Gastvrij

  Zwakke punten
  Heb ik niet ervaren

  Door Daan Schols op 18 juli 2017 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Wiegand Bruss Juweliers

Schrijf je eigen reviewJuweliersNederland.nl

Op JuweliersNederland.nl lees je reviews over alle juweliers van Nederland. Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten. Deel jouw juwelier ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!