Reviews over Juweliers


  Defect product ! Nobody takes responsibility - Review over Brandfield

  The worst experience ever had !!! Never again . I bought a watch that doesn’t give the time correctly. I sent it to brandfield I had to paid the sending costs . Customer service worst of my life . In website and in an email they said that the repair will take 2-6 weeks . Took almost 15 weeks they sent the watch back . Still same problem . I had to sent the watch once again back . They refused to refund my purchase or to change for a new one . COMPANY with out DECENCY! Advice to Think 100 times before buying three!!!

  Super fijne service - Review over Brandfield

  Een defect aan een sieraad kan gebeuren, echter is het belangrijk hoe hiermee omgegaan wordt. Brandfield pakt dit serieus aan en nemen hun verantwoordelijkheid. Fijn bedrijf en goede service! Ik raad het bedrijf aan!

  Sterke punten
  Goede service snelle reactie

  Zwakke punten
  -

  Worst experience ever ! - Review over Brandfield

  The worst experience ever had !!! Never again . I bought a watch that doesn’t give the time correctly. I sent it to brandfield I had to paid the sending costs . Customer service worst of my life . In website and in an email they said that the repair will take 2-6 weeks . Took almost 15 weeks they sent the watch back . Still same problem . I had to sent the watch once again back . They refused to refund my purchase or to change for a new one . COMPANY with out DECENCY! Advice to Think 100 times before buying three!!!

  SLECHT! - Review over Brandfield

  Een Samsung smartwatch special edition aangeschaft ter waarde van €429,00. Met een maand is het bandje stuk, tig keer contact gelegd met Brandfield maar krijg 0 reactie! KOOP HIER NIKS! Je kunt beter bij de winkel van het betreffende product zelf iets aanschaffen dat via Brandfield.

  Zwakke punten
  Klantenservice Producten

  Zeer slecht product en hele slecht service - Review over Lucardi

  Ik had een naamketting besteld bij Lucardi, maar toen ik em thuis kreeg leek het er erg op dat er geen India stond maar Inda. Ik heb het aan verschillende mensen laten zien en die zeiden allemaal dat er Inda stond en geen India. Als je goed kijkt en je weet dat het India moest wezen dan zie je dat de kleine i in de letter d zit. Dus totaal mislukt. Contact met Lucardi opgenomen en die vonden dat er wel India stond (ja duh, die zullen wat anders zeggen) Kreeg een mailtje van ze dat hun oordeel was dat het prima in orde is zo en ze niets voor ons konden doen. Wat een slechte service, ik hoop dat veel mensen deze reviews lezen en vooral niets bestellen bij Lucardi. U bent gewaarschuwd. Jammer dat ik minstens 1 ster moet geven, zelf dat is nog veel te veel.

  Sterke punten
  Totaal niets....

  Zwakke punten
  Kost me uren om dat op te schrijven...

  Arrogant.... - Review over Schaap en Citroen

  Wilde Patek Aquanaut inruilen op vintage Rolex Explorer II. Telefoon werd niet opgenomen, dus bericht met uitgebreide informatie gestuurd. Veel te laat 1e E-mail ontvangen, vol spelfouten en niet reagerend op mijn (inruil)verzoek. Op mijn reactie werd weer erg laat gereageerd met een aanbod waar S&C al van wist dat het aanbod dusdanig was dat ik hiermee niet akkoord zou gaan (en ja, het was echt schandalig). Bij wederom bellen geen reactie, dus voor 3e keer in de pen geklommen .... u raadt het al ... nooit meer iets gehoord! S&C in de vintage klokken .... zou er lekker mee stoppen!

  Sterke punten
  Helaas geen

  Zwakke punten
  Traag, arrogant, onrealistisch, niet professioneel

  Een echte juwelier - Review over Juwelier Fred Helmer

  Sta geregeld voor de etalage mij te verwonderen over zulke mooie items die er te koop staan. Ook occasions. Wat ik erg prettig vind is dat er prijzen bij vermeld staan zodat ik er rustig over na kan denken. Ook bij nieuwe items. Dat is namelijk niet bij alles juweliers zo. Verder vorig jaar mooie Seiko gekocht en vriendelijk geholpen. Heel tevreden dus.

  Sterke punten
  Kennis, prijsaanduidingen, behulpzaam

  Valentijngeschenk niet ontvangen - klantendienst onbereikbaar - Review over Brandfield

  Valentine-gift niet ontvangen. Klantendienst telefonisch onbereikbaar en mails onbeantwoord en dit al een week lang! Morgen dus geen Valentijn geschenk. Bedankt Brandfield!

  Zwakke punten
  Klantendienst onbereikbaar

  Oplichters - Review over Lucardi

  Ik had mat/glans oorringen besteld. Krijg totaal verkeerde oorringen grote met kristal. Meteen retour gedaan op 20 januari 2021. Nog geen reactie gehad en nog geen geld terug. Niet bij Lucardi bestellen. Service is bar slecht!!!! Oplichters

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Oplichters.

  Slechte service - Review over Lucardi

  ⚠️OPGEPAST Bestel NIET via Lucardi Online!!! Als het niet goed is kun je weken wachten op je geld OF FLUITEN NAAR JE GELD⚠️ 4 weken geleden heeft onze dochter een bestelling geplaatst bij Lucardi online algemeen ( winkels zijn immers niet open). Binnen een dag hadden we het product in huis. Supersnel! MAAR.....Armband was veel te groot. Retour gestuurd netjes via DHL. Nu zijn we drie weken verder en heeft ze haar geld nog steeds niet terug. Van het kastje naar de muur wordt ze gestuurd en telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Schandalig!!!

  Sterke punten
  Als er gekocht moet worden gaat het supersnel

  Zwakke punten
  Geld retour als product niet in orde is. Niet telefonisch bereikbaar Slechte service!

  Alles slecht - Review over Schaap en Citroen

  Wilde 2 Rolexen bestellen afgelopen week bij schaap & Citroen in Amsterdam ( Rolex ) Kreeg via de chat een bericht dat deze niet leverbaar zijn en niet besteld kunnen worden vanwege de vele aanvragen en gestaakte leveringen van uit Rolex ... ik wist even niet wat ik moest zeggen . Reactie op mijn mail heb ik ook niet gehad tot nu toe . Super slecht dus Ze hadden ook kunnen zeggen u kunt ze bestellen maar hebben geen idee wanneer ze komen of iets dergelijks.

  Geweldig bedrijf! - Review over Juwelier Draaijer

  Een geweldige klokkenmaker en goudsmid! Mijn klok en sieraden vakkundig gemaakt! Zelfs mijn oude kraantjespot!

  Sterke punten
  Een zeer behulpzaam bedrijf, alles kan gemaakt! Klokken, horloges, sieraden.

  Prima service! - Review over Wajer Juwelier Hans van Sloten

  Een horlogebandje gekocht tijdens vakantie in Ermelo. Binnen half jaar kapot. Gratis nieuw bandje opgestuurd, dat is pas service!

  Sterke punten
  Goede persoonlijke aandacht.

  Zwakke punten
  Xxx

  Helix scheef gezet! - Review over Lucardi

  Tijdje terug mijn helix laten zetten (linker oor) bij lucardi. Werd super vriendelijk geholpen in het filiaal in Amersfoort. Helaas is mijn helix hartstikke scheef gezet. De achterkant zit wel bijna een halve centimeter lager dan de voorkant!! Ik zag dat ze toevallig ook helix zetten en wou toch mijn 4e gaatje laten zetten aan beide kanten (die trouwens wel mooi gezet zijn en goed zijn genezen) en dacht ik kan net zo makkelijk de helix dan ook meteen daar doen. Slechte keuze want is heel scheef! Ook zeker niet waard voor de prijs. Nu heb ik ook het geluk dat piercings bij mij vaak goed genezen en ik het risico dus durfde te nemen het niet bij een officiële piercer te doen. Voor de mensen die dit niet hebben of niet weten zal ik altijd adviseren naar een gediplomeerd piercer te gaan! Ook ik ga voor een piercing in vervolg toch maar gewoon naar de piercer waar ik degene in mijn rechter oor ook heb gezet.

  Smartwatch - Review over Brandfield

  Ik heb een smartwatch van Micheal Kors gekocht en deze is na een week kapot gegaan. Het beeld viel ineens uit zonder dat er iets was gebeurd. Contact opgenomen met de klantenservice en deze mocht retour. Na 1,5 week een reactie dat deze maar de leverancier gestuurd zou worden. Ik heb geen vertrouwen meer in het horloge dus ik wil gewoon mijn geld terug. Kan niet volgens hun omdat hij al naar de leverancier is. Ik verwacht toch van een horloge boven de 300 euro dat deze langer mee gaat als een week! Na 3 telefoontjes nog niets wijzer geworden en wordt er gezegd dat hij naar de leverancier moet doordat er draag schade op zit, ja natuurlijk, ik heb hem gewoon een week gedragen! Dit mag toch niet kunnen! Ik wil gewoon mijn geld terug!

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Zeer slecht contact te krijgen!

  Slechte communicatie - Review over Siebel Juweliers

  In december iets besteld, wordt veel te laat geleverd. Op zich heb ik daar geen problemen mee gezien de huidige situaties rondom leveringen e.d. De communicatie met en vanuit Siebel is beroerd, ik heb meerdere malen contact gehad om een klacht op te laten nemen maar iedere keer wordt hier niks mee gedaan. Denk niet dat er veel mensen op deze manier nog iets bij Siebel bestellen, als ik de rest van de recensies lees. Wens hen veel succes met deze bedrijfsvoering met name gericht op de communicatie.

  Zwakke punten
  Slechte communicatie

  Koop hier NIETS - Review over Siebel Juweliers

  Ruim voor de feestdagen (een maand) een bestelling gedaan voor bepaald merk juwelen. Ontvangen, geopend om te controleren: beiden beschadigd. Facet verkeerd geslepen en een onverklaarbare beschadiging aan het andere. Retour gestuurd en aangegeven producten te vervangen. Helaas niet voor de feestdagen ontvangen, maar begrijpelijk ivm lockdown en wellicht extra drukte bij de webshop. Nu 2 maanden later NOG niets ontvangen, na herhaaldelijk bellen en navraag doen, alleen een mail dat 1 product niet meer leverbaar is. Vandaag nogmaals gebeld, zonder mijn medeweten is de order geannuleerd en het geld teruggestuurd. Slaat écht alles, zulke slechte service heb ik nog nooit meegemaakt. Alstublieft, koop hier niets.

  Zwakke punten
  slechte service, slecht opgeleid personeel, stelen je geld voor een tijdje. top.

  Nooit zaken mee doen - Review over Lucardi

  Vreselijk! Komen beloftes niet na. Ik zit al een maand op mijn retourbedrag te wachten. Geen contact mogelijk

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Contact,betrouwbaarheid, terug betaling. Maken geen enkele belofte waar. Nooit iets kopen

  Slecht - Review over Lucardi

  Klantenservice onbereikbaar en op email wordt niet gereageerd. Ik stuurde iets terug wat betaald is. al 2 weken geleden als retour bij hun binnengekomen, en nog niets terug ontvangen. Laatste keer lucardi voor mij.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Een hoop

  Klantvriendelijk, goede afhandeling en service - Review over Schaap en Citroen

  Een horloge online gekocht, en deze kon dezelfde dag in overleg met de klant geleverd worden aan huis. I.v.b met Corona was het helaas niet mogelijkheid om het binnen af te handelen. Maar onlangs alle maatregelen waren beide medewerkers goed voorbereid, en heeft de overdracht goed plaatsgevonden. Als kleinigheidje kreeg ik een fles champagne van ze, maar helaas heb ik deze terug meegegeven i.v.b met het niet nuttigen van alcohol. De volgende dag heb ik ze telefonisch benaderd i.v.b met wat aanpassingen. Ik kon hier de volgende dag voor langskomen op afspraak. Goede service, snelle afhandeling en de klantvriendelijkheid was goed.

  Sterke punten
  Klantvriendelijkheid

  Zwakke punten
  Champagne :(

  Slecht geschoten - Review over Lucardi

  Mijn linker oor is goed geschoten qua cm ertussen (ik heb een 2e en 3e gaatje laten schieten) en bij mijn rechteroor zit er helemaal geen cm tussen mijn tweede en derde gaatje. Deze oorbellen schuiven praktisch over elkaar heen als ik ze in doe! Het is enorm slecht geschoten en t enige wat die medewerkster van lucardi de hele tijd zei was “ik schiet meerdere gaatjes op een dag ik weet hoe het moet” nou niet dus. Ik zou sterk afraden om bij lucard breda/Etten leur (want ze schiet bij beide zaken) je gaatjes te schieten.

  Zwakke punten
  Gaatjes verkeerd schieten, t ene oor heeft andere cm tussen de gaatjes dan de andere

  Koop hier nooit iets - Review over Schaap en Citroen

  Slechtste juwelier ooit Wil je meerdere rolexen kopen, zeggen ze dat ze niks kunnen leveren of bestellen. Ben na Duitsland gegaan 👍🏼 Is trouwens nog goedkoper ook nog

  Sterke punten
  Touwtjes in handen

  Zwakke punten
  Geen Rolex verkopen

  Isabel bernard le marais SET kerst aanbieding - Review over Brandfield

  Kort vooraf: als je ook de dupe bent geworden van hun "mooie" kerst-aanbieding lees tot het eind! Wat gaat er allemaal mis bij brandfield: - ze zijn telefonisch *NOOIT* bereikbaar. - ze zijn slecht bereikbaar over de app. (Het duurt soms gewoon een halve dag voordat er wordt gereageerd.) - ze huren slechte mederwerkers in bij de klantenservice die totaal niet klanvriendelijk of oplossingsgericht handelen. - ze adverteren verkeerd en laten hun klanten gedupeerd achter. - ze weigeren zich aan de regels te houden en leveren verkeerd geadverteerde producten incompleet aan... Want jaa het is een "menselijke fout" weetje? - ze spannen hun eigen opdrachtgevers (isabel bernard) voor het karretje om opgelichte klanten 30,- in store credit aan te bieden op een coullier van 90,- zeIf heb ik via brandfield.nl een 14k gouden kettingset (stond duidelijke geadverteerd als coullier+hanger) besteld, van isabel bernard, Tijdens een kerstaanbieding waardoor ik 40% korting kreeg op de set. 21-12-2020 kreeg ik een pakket binnen met enkel de hanger. Direct na het ontvangst van mijn pakket hadden ze de aanbieding van de site gehaald. (Logisch, zo voorkom je nog meer gedupeerde, maar een beetje apart dat jullie, jullie fout niet kenbaar hebben gemaakt middels een mailtje of een belletje naar de klanten. Is zover ik weet namelijk verplicht ;). ) Daarom heb ik gelijk de aankoopbevestiging gecheckt waar duidelijk op staat coullier + hanger. 21-12-2020 gebeld zonder gehoor dus heb ik mijn probleem in de middag middels een duidelijk geformuleerd bericht doorgezet via whatssapp. Op 22-12-2020 kreeg ik (schofterig-laat) reactie met het verzoek om een foto van het geleverde pakketje. (lachwekkend) Ik werkte netjes mee en stuurde de foto door. Na mijn foto kreeg ik stomweg alleen maar te horen dat het een "vreemd" verhaal was. (Waarschijnlijk impliceerde de klantenservice mederwerker dat ik hun probeerde voor te liegen voor een gratis coullier.) Maar hij/zij zou kijken wat hij/zij kon doen. Ruim 2 uur later kwam de vraag of ik het doosje wel goed had gecheckt (hilarisch). Ik gaf aan van wel dus kreeg ik het verzoek om het pakketje volledig retour te sturen..... Op 22 december..... Terwijl het een kerstcadeau is...... ik gaf natuurlijk aan dat ik hun manier van afhandelen maar vreemd vond en verzocht om een telefonische afhandeling. Direct daarna ging hij/zij toch maar even kijken of de coullier los verzonden kon worden. Bijna een uur later gaf hij/zij opeens aan dat de aanbieding verkeerd op de website was geadverteerd dus kreeg ik het "genereuze" aanbod om een bon (van 30,- storecredit) ter compensatie in ontvangst te nemen. Ik ging hier uiteraard niet mee akkoord en ik stuurde hem/haar een screenshot van mijn aankoopbewijs (staat duidelijk coullier+hanger.) Nu ben ik eigenlijk een welles-nietes spelletje aan het spelen met de desbetreffende klanten "(geen) service" -mederwerker, waarbij ik hem met feiten en wettelijke verplichtingen confronteer en hij deze wilt ontkrachten met de erkenning dat het een menselijke fout was en met zijn oude vertrouwde genereuze compensatie. Ondertussen ook contact opgenomen met isabel bernard en zij kunnen mij en alle andere gedupeerde helaas niet verder helpen. wat ik overigens wel begrijp omdat de fout niet bij hun ligt. Dus ik ben nu alvast aan het kijken hoe ik toch tot een passende oplossing kan komen. Nog even voor brandfield een referentie aan de wet en regelgeving omtrent online bestellingen(welke gewoon terug te vinden is op het juridish loket en de consumentenbond) : -Bij een online aankoop moet de webshop de bestelling leveren tegen de prijs die op de website staat. Ook als blijkt dat het een verkeerde prijs is. - als de prijs duidelijk veel te laag is (dus bijvoorbeeld een tv van 1000,- nu voor 10,-) hoeft de webshop niet te leveren tenzij het gaat om een korting of stunt actie (waar een kerstaanbieding/korting onder valt) - de webshop moet al helemaal leveren als de prijs overeenkomt met soortgelijke producten van andere leveranciers (wat zo is bij de lucardi en bol.com) Ik wil brandfield middels deze recensie nog een keer verzoeken om telefonisch contact met mij op te nemen om te zoeken naar een passende compensatie voor mij en alle andere gedupeerde. (gewoon het coullier alsnog nasturen. Dan hoef ik niet eens te worden gecompenseerd voor mijn kostbare tijd. ) Ik hoop dat jullie wat aan deze recensie hebben en als je ook bent opgelicht met dezelfde actie laat het even weten. En brandfield, er moet echt wat worden verbeterd bij de klantenservice. Groet, Lars

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Zie beschrijving

  Besteld, betaald, maar niet geleverd. - Review over Lucardi

  Mijn echtgenoot heeft een mooi kerstcadeau voor mij gekocht online. Deze had allang bezorgd moeten worden. Echter is dit tot op heden niet gebeurd, terwijl Lucardi het omgekeerde beweert. Mede kunnen wij via track en trace zien dat de producten nog steeds onderweg zijn.

  Sterke punten
  Niet

  Zwakke punten
  Leveren niet.

  Zeer ontevreden - Review over Brandfield

  Ik ben zeer ontevreden over de service en de producten!! Ik heb 279,80 euro aan 14k gouden oorbellen besteed, waarvan binnen een maand één oorbel stuk is gegaan. De sluiting werkt niet meer. Ik heb gouden oorbellen gekocht vanwege de kwaliteit, en ik had dan ook niet verwacht dat de oorbel zo snel kapot zou gaan. Brandfield weigert mij hierbij tegemoet te komen en de oorbel te repareren of te vervangen. Ik had het zeer gewaardeerd als zij mij als klant serieus hadden genomen. Nu blijken mijn andere oorbellen ook te verkleuren, dit binnen 1,5 maand. Ik zal daarom ook niemand de service en producten via Brandfield aanraden!!!