Reviews over Juweliers


  Ring Deja Vu horloge verbogen

  Review over Christianne Dings

  Deja Vu horloge achtergelaten voor een nieuwe batterij. Na paar weken(!!) Wachten was batterij geplaatst. Iets met het achterklepje wat niet wilde sluiten?? Vreemd verhaal. Bij thuiskomst zag ik dat de bovenste sier ring volledig is verbogen. Wat een ongelooflijk slechte service van een juwelier die doorgaans goed wordt beoordeeld. Een Deja Vu horloge bestaat uit het klokje en de mogelijkheid om zowel de vanden als de sierringen te wisselen. Dubio: zó jammer dat je niet meer bestaat. Was bij jou nooit gebeurd!!

  Sterke punten
  Geen!

  Zwakke punten
  Niet eerlijk tegenover klant, ging voir batterij, kreeg een horloge terug met verbogen sierring! En dan niets hierover melden naar klant.

  Waardeloze service

  Review over Lucardi

  Heb tijdens korting dagen een dure ring besteld bij Lucardi. Door een fout van de postlevering is deze retourgestuurd in plaats van dat de ring bij mij thuis geleverd is. Vervelend en ergerlijk, maar je denkt dat het dan alsnog wel opgelost wordt door Lucardi, ik bedoel je betaald namelijk een hoop geld voor een product... toch?? Nou helaas omdat het product retour ging zou ik een nieuwe bestelling moeten plaatsen maar uiteraard zonder de 50% korting. Met hele hoge uitzondering konden ze wel kijken of ze de ring konden onderscheppen en met een kleine kans zouden ze deze dan nogmaals opsturen. 1.5 week later nog steeds niks vernomen.. ieder andere webshop had een nieuwe bestelling opgestuurd en de ring later in een retourproces verwerkt. Was er helemaal klaar mee dus voor geld terug gevraagd, maar dit krijg ik blijkbaar ook pas als ze de ring weer binnen hebben!! Dus nu maar afwachten of ik überhaupt mijn geld terug krijg..

  Nooit meer Lucardi voor mij, klant zijn betekend daar niks..

  Certina DS 2 nieuw

  Review over Juwelier Ettema

  Nieuwe Certina DS 2 blauw hadden ze niet op voorraad. Direct de vertegenwoordiger bellen. Die heeft keurig het betreffende horloge achtergelaten om het te zien.
  Langsgeweest bekeken en prachtig.
  Besteld en zou er na max 4 weken zijn. Maar na 12 dagen ging de telefoon mijn horloge is binnen.
  Dus super service en uiterst vriendelijk, snel en beleefd behandeld.
  Een duim omhoog voor deze top juwelier. Zo hoort het 👍

  Sterke punten
  Communicatie,komen afspraken na,bellen netjes en handelen alles netjes af zoals het hoort

  Zwakke punten
  Helemaal niks

  waardeloos

  Review over Juwelier Ton van Grinsven

  Waardeloos bedrijf tot 2x opgelicht liefst 0 sterren

  Slechte service en slechte kwa

  Review over Brandfield

  Bestel hier niet!
  Mijn rugzak van Brandfield is binnen zeer korte tijd 2 keer kapot gegaan. De eerste keer is dit netjes verholpen, maar de tweede keer was het ineens wel "gebruikersschade" en viel dus niet onder garantie. Zelfs een erg dure tas is dus van ontzettend slechte kwaliteit, ik zou er dan ook nooit meer iets kopen, en raad jullie aan hetzelfde te doen.

  Zwakke punten
  Slechte garantie afhandeling

  Zeer slechte service!

  Review over Siebel Juweliers

  Ik heb een parel-armbandje gekocht bij Siebel juweliers voor 129 euro. Na 1,5 jaar ging het armbandje kapot (het touwtje waar de parels aanzaten was helemaal versleten en is gebroken). In de winkel gaven ze aan dat dit niet onder de garantie valt en dat het 70 euro kost om dit te repareren. Geen excuses en ook niet bereid om te kijken naar een andere oplossing. Conclusie: slechte kwaliteit, zeer slechte service en veel te hoge prijzen. Hier kom ik nooit meer en ik zou het een ander ook zeker ontraden.

  Sterke punten
  Mooie sierraden

  Zwakke punten
  Slechte service, slechte kwaliteit (gaat snel kapot) en veel te dure prijzen voor de slechte kwaliteit.

  Horlogeband maken is een drama

  Review over Siebel Juweliers

  Horlogeband maken is een drama

  Op 21 januari 2022 een mooie Seiko dameshorloge gekocht. Om dit horloge passend te maken moesten er een aantal schakels uit de band verwijderd worden. De verkoopster ging dit even doen. Het lukte niet. Een andere verkoopster ging haar helpen. Met veel getimmer en lawaai kwamen de dames terug met het horloge. Het was klaar. De dag erna (gelukkig gebeurde dit thuis) viel het horloge van mijn pols af. De schakels van de band waren los gegaan. Ik terug naar de winkel. Het zou even gemaakt worden. Toen ik de horloge op wilde halen, zei de verkoopster dat hij opgestuurd moest worden om de band te maken. Hij ging diezelfde dag nog weg met de koerier. Het zou ongeveer een week duren. Ondertussen wacht ik al 4 weken op deze horloge. Vele keren telefonisch contact gehad. Iedere keer hetzelfde verhaal. Er wordt aan gewerkt, ik begrijp u helemaal, horloge is opgestuurd naar Seiko. En dat alleen maar voor een band.
  Mijn geduld is op.
  Siebel, ik hoop dat ik de horloge snel terug heb. Het is geen ding van €100,- en dan nog hoort jullie service beter te zijn.
  Mensen, bezint eer je begint.
  Service is echt niet goed.

  Zoek het maar uit

  Review over Brandfield

  Nul sterren, ivm geen service. Voor mijn verjaardag kreeg ik een gouden ketting van Brandfield. Het kettinkje was iets te kort, dus ik wilde het ruilen voor een andere ketting. Door de datum van mijn verjaardag, waren we twee dagen over de uiterlijke retourneerdatum heen en konden ze, zo bleek na een telefoontje, niets meer voor ons betekenen. Niet ruilen, niet retourneren. De jongen aan de telefoon zei ongeveer dat ik het mocht uitzoeken met mijn ketting. Ik vroeg om coulance, om service, ik wil de ketting graag ruilen. Nee, er kan helemaal niets, er zijn grenzen mevrouw. Vervolgens werd zelfs de verbinding verbroken! Ongelofelijk onbeschofd. Je vraagt je af hoe je geholpen wordt als je een reparatie nodig hebt. Hier zou ik nooit meer iets kopen!!

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Geen service

  oneerlijk handelen

  Review over Lucardi

  Let op bij Lucardi. Ze bedotten je. Bij het inleveren van een horloge voor een nieuwe batterij wordt gezegd, ook bij opsturen, dat het slechts de prijs van een batterij kost. Bij afhalen wordt er zomaar 150% bovenop gezet. De filiaalhoudster daarop aangesproken ( die overigens) dat zelf had verteld gaat uiteraard in de onnozele stand. Dus ook van mij 1 ster en geen klant meer van Lucardi

  Zeer slechte kwaliteit en geen service of garantie!!!

  Review over Brandfield

  Ring na 1 week defect , zeer slechte kwaliteit na lange periode eindelijk reactie en dan reparatie in rekening brengen. Echt een hele slechte partij , niets bestellen en even verder kijken!!!!

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Alles

  Verlovingsring mist steentje en wordt niet vergoed omdat het al een keer gemaakt is!

  Review over Lucardi

  Lieve mensen,
  Een waarschuwing; KOOP NIKS KOSTBAARS BIJ LUCARDI! Slechte service en slechte kwaliteit van de sieraden!

  Op 24 juni 2020 heeft mijn man een witgouden, diamanten verlovingsring gekocht bij de Lucardi winkel. Echter, binnen twee maanden was er al een steentje uitgevallen. We zijn teruggegaan naar de winkel en hebben op 17 augustus 2020 na overleg uiteindelijk een nieuwe ring gekregen. Tot zover goede service.

  Echter, in oktober 2021 viel het ons op dat er weer een steentje uit was gevallen. We zijn terug gegaan naar de winkel en de medewerkster gaf aan eerst te moeten overleggen met het hoofdkantoor. Een paar weken later kregen we een voicemail met het bericht: de ring is al een keer vergoed, dus we kunnen niets voor u doen. Dit werd later nog per mail vanuit het hoofdkantoor bevestigd.

  Het is echt een slechte service dat de ring niet vergoed of gemaakt wordt nadat er zo snel alweer een steentje is uitgevallen. Dat zegt ook iets over de kwaliteit van de producten die verkocht worden bij de Lucardi lijkt mij..

  We zijn erg teleurgesteld in de service van Lucardi en zouden niemand aanraden er sieraden te kopen!

  Graag delen zodat iedereen op de hoogte is van de slechte service van Lucardi!

  Sterke punten
  Niet

  Zwakke punten
  Slechte service, slechte kwaliteit van de producten

  Slechte service

  Review over Lucardi

  Oorbellen besteld met diamantjes ( geen winkel bij mij in de buurt), binnen een week was er al 1 van de diamantjes af gevallen. Contact opgenomen met Lucardi, verhaal gedaan, foto mee gestuurd en gevraagd hoe ze dit op gaan lossen. Het antwoord was dat ik maar naar de winkel moest komen dan konden ze het maken, benoemd het niet voor niks te hebben laten opsturen, toen werd gezegd dat ik het terug moest sturen ( kost mij verzendkosten). Al met al heb ik het zelf maar gelijmd aangezien er geen oplossing komt vanuit Lucardi en ik zo helaas een dure aankoop heb gedaan. Slechte kwaliteit en slechte service.

  Sterke punten
  Slechte service

  Zwakke punten
  Niet goed geld terug geld ook niet.

  Waardeloos

  Review over Jewel Card

  Ik heb meerdere kaarten besteld met een waarde van 150 euro. Maar op moment dat je je saldo wil inzien is de kaart niet actief heel erg raar betekend dus dat ik �1500 heb weggegooid

  Sterke punten
  Geen

  Waardeloos

  Review over Jewel Card

  Ik heb meerdere kaarten besteld met een waarde van 150 euro. Maar op moment dat je je saldo wil inzien is de kaart niet actief heel erg raar betekend dus dat ik €1500 heb weggegooid

  Sterke punten
  Geen

  Oorbellen besteld

  Review over Lucardi

  Oorbellen besteld! Op de site staat voor 9 uur besteld volgende dag in huis! En gegarandeerd voor kerst in huis! Nou snap ik dat het wat drukker kan zijn maar als ik woensdag bestel verwacht ik het wel vrijdag!! en niet maandag na kerst! Dan had ik het zelf wel opgehaald... maar dat is nu ook te laat! Laatste keer dat ik wat koop hier!! Bagger bedrijf.. maak er dan geen reclame voor en zet het niet op de site

  Zwakke punten
  Slechte klantenservice! En levering!

  Kortingsclub oplichterij

  Review over Siebel Juweliers

  Siebel biedt kortingen aan van 10% en 5%. Wanneer je deze verwacht te krijgen. Ofwel je denkt er recht op te kunnen hebben. Vergeet het maar. Want deze wordt geven wanneer het hun uit komt. Willekeur. Adverteren er mooi mee. Fabels en leugens. Trap er niet in. Want n ketting gezien op internet kon nog korting af als u blablablabla bent.\\r\\nT.z.t ter plaatse voldeden aan de voorwaarden. Clubmember enz. Geen korting 10 of 5 %. Want deze was er al van af. Zogenaamd n aanbieding. Niet de 1 e x overigens. \\r\\nGewoon naar n Amsterdamse juwelier gegaan. Nusselein overigens. Top geholpen. En 20% korting boven op de prijs. Dat is nog eens n kerstcadeau

  Sterke punten
  Weinig tot geen te duur te star. Geen feelings.

  Zwakke punten
  Moeten geen smoesjes verkondigen.Beloof geen dingen die je vervolgens niet waar maakt.

  Waardeloos

  Review over Jewel Card

  Slecht heel slecht. In een grote stad maar bij een juwelier in te wisselen en online überhaupt onmogelijk

  Slecht

  Review over Siebel Juweliers

  Siebel is een van de slechtste bedrijvenvoor zowel klanten als voor hun medewerkers.

  Sterke punten
  N.v.t

  Zwakke punten
  Gierig, draait om geld en helemaal niet tevredenheid.
  Geen fijne ervaring!

  Nog een review

  Review over Siebel Juweliers

  7 september heb ik een review hier geplaatst. Mijn ring jaja die was gemaakt. Na meer dan 150 km te hebben gereden had ik eindelijk m'n ding retour en gemaakt. Nog geen 2 weken later is hij wederom kapot op dezelfde plek. Denk je een mail te sturen, krijg je geen antwoord meer. Waar gaat dit heen.....

  Zwakke punten
  Alles

  Heel erg teleurgesteld

  Review over Siebel Juweliers

  Hele, hele slechte ervaring met siebel.
  Ik kreeg een leuke en mooie horloge van Diesel van m'n wederhelft, na een uurtje tikte ik ergens tegenaan en had ik een klein krasje op het glas, ik zwaar teleurgesteld.

  2 dagen later was het batterijtje leeg ondanks dat hij nieuw was.
  Dus ik had geen zin om het ding op te sturen naar de online winkel en ik bracht het na een Google zoekopdracht naar siebel.

  Daar kreeg ik te horen dat het 22 euro zou kosten voor een nieuw batterijtje, en dat hij dacht waterdicht zou zijn, ik zei das goed.

  Ik vroeg of ze het krasje wilden wegpoetsen, maar daar begonnen ze niet aan, dus er moest een nieuw glas in.

  Ik zei doe maar, kosten 88 euro.

  Dus ze pakt hem in en verzend hem, ik krijg een linkje in een email, en ik zou hem kunnen volgen.
  Het zou 3 weken duren, ik had daar geen moeite mee.

  Even doorspoelen, bijna 3 maanden later, na meerdere malen email krijg ik te horen dat het glas niet verkrijgbaar is bij de dealer (vind ik vreemd, want online is het wel bestelbaar).

  Ik was het al zat, dus ik zeg, laat het, zet er een nieuw batterij in, en dan is het wel klaar zo.

  Week later bericht, hij is klaar.

  Dus ik naar de stad, haal het op, en zie dat hij niet loopt, klok staat stil.

  Dus ik vragen, hebben jullie er een nieuwe batterij in gezet?

  Nee meneer, niet gebeurd.

  Dus ik zei, we hebben hier duidelijk contact over gehad, ding heeft alleen maar gereisd, en we zijn meer als 3 maand verder.
  Ik kreeg te horen dat het jammer was, geen sorry, en dat ze nu er een nieuwe batterij in kunnen plaatsen.
  Ik was het zat, maar ik wil eens met iets naar huis dat werkt, dus ik zeg doe maar.

  Ze halen het open, zetten er een batterij in, en ze krijgen de horloge niet meer dicht.

  Dus, hij moest weer op reis.

  2 weken verder, vandaag.
  Ik haal hem op, ik hoor dat hij niet waterdicht is, al hadden we dat wel afgesproken, en dat hij mee mag.

  Ik had er geen zin meer in, heb hem gepakt, betaald en ben naar huis gegaan.

  Bij thuiskomst zie ik dat het glas echt beschadigd is.
  Er zat een klein krasje op toen ik hem wegbracht, krijg hem terug met hoeken uit het glas.

  Woorden kunnen niet beschrijven hoe teleurgesteld ik ben.

  Alle plezier die ik had toen ik mijn horloge kreeg is weg.

  Een nieuwe horloge is een symbool van blijdschap, maar dat is nu heel ver te zoeken.

  Ik heb er jaren langsgelopen, en gekeken naar de mooie horloges in de vitrines, en was onder de indruk van de professionaliteit van deze zaak, maar ik heb me zwaar vergist.

  Ik snap het blijft mensenwerk, maar ik vind niet dat er menselijk met mij is omgegaan.

  Ik vrees dat dit laatste keer was dat ik zaken met deze firma deed.

  Ik wens ze veel succes, en ik hoop dat ze beter met mensen omgaan in de toekomst.

  Gr Danny Radjkoemar

  Sterke punten
  Zd gaan op tijd open

  Zwakke punten
  Communicatie, en menselijk omgaan met de klanten

  The worst experience ever

  Review over Siebel Juweliers

  The worst experience ever with online jewelry.
  Extremely bad quality of the product.
  I will never buy anything from there.

  Sterke punten
  No strengths

  verjaardagscadeau laat lang op zich wachten

  Review over Schaap en Citroen

  Begin oktober een Longines herenhorloge uitgezocht als verjaardagscadeau. Het zetten van de inscriptie zou kosteloos zijn en zo'n 3 weken vergen. Na 4 weken konden we het horloge afhalen. Bleek echter 'ongerepareerd retour' te zijn gekomen. Logisch voor een horloge dat nog in de verpakking zit. Foutje bij de routering en er zat wel een nota bij van eur 75 - opnieuw maar naar de graveur, dit keer rechtstreeks gebracht door een medewerker. Na twee weken toch maar weer nagevraagd en men zou ons informeren. Al met al zijn we nu bijna 2 maanden verder en hebben we het reeds betaalde horloge nog niet. Schaap & Citroen heeft kennelijk een groot probleem met de interne processen en de klantenservice is uiterst schraal. 'We hebben o.a. last van Corona' komt langs als excuus. Buitengewoon jammer. Ik adviseer vooral om uw luxe aankopen elders te doen.

  Sterke punten
  Mooi assortiment, nette ontvangst.

  Zwakke punten
  Interne processen traag en niet inzichtelijk voor medewerkers; client services slecht.

  schandalig, incompetent

  Review over Brandfield

  lousy service. incorrect product was delivered, jewelry set in different gold colors (bracelet and necklace in different colors). when I shared this with the customer service agent I was told to send the set back on own costs (insurance), which was not reimbursed. when I asked a solution for the incorrect product delivery, I got the answer that delivery with my previous discount was not possible. and costs where for my own account.. unacceptable. super arrogant and incompetent customer “service”. company doesn’t take ownership and doesn’t solve the mistakes caused by themselves. poor, poor, poor. don’t buy here.

  Sterke punten
  niks

  Zwakke punten
  * verkeerde product levering
  * geen oplossing biedend
  * extra kosten voor klant om foutieve product levering terug te sturen

  Zeer slechte klantenservice

  Review over Brandfield

  Zeer slechte klantenservice, 2 producten teruggestuurd in dezelfde verpakking. Vervolgens zeggen ze dat er maar 1 product is aangekomen. Producten verdwijnen niet uit eenzelfde dichte verpakking. Helaas kunnen ze niks doen, dat is het enige wat ze kunnen zeggen. Het gaat om het terugbetalen van €30 euro, maar hier willen ze niet in meegaan. Zeer slechte service en korte standaard antwoorden.

  Sterke punten
  Verzenden

  Zwakke punten
  Retourzendingen + klantenservice

  Gesloopte horloge door siebel

  Review over Siebel Juweliers

  Had een mooi in nieuw staat horloge gebracht naar Siebel juwelier in weert om de batterij te vervangen .Bij het ophalen min €15 hebben ze bij Siebel de kast van het horloge en het klepje helemaal beschadigd deuk in de kast klepje krom gebogen en een flinke kras erop hebben ze een beetje geprobeerd te poleisten maar haalde helemaal niks uit sterker nog werd alleen maar erger.En verder deden ze er niks aan ben er 4x voor terug gemoeten €80 kwijt aan benzine hoop stress en ze zijden het is wat het is!.🤮En ze liegen alles bij elkaar echt een stel nonows zeer onkundig en zeer onbeleefd.

  Sterke punten
  Liegen en je afpoeieren aan het lijntje houden

  Zwakke punten
  Oplossen wat ze zelf veroorzaakt hebben