Reviews over Juweliers


  Zilveren Oorringen niet geleve

  Review over Lucardi

  Slechte winkel, oorringen besteld en leuk doosje om ze in te bewaren
  Het doos heb ik ontvangen maar géén oorringen! Na hun onderzoek wat bestond uit een foto waar het ringdoosje in lag met een set oorbellen vonden zij aan de hand van de foto dat ik beter moest kijken in de doos en helaas ze konden er verder ook niets aan doen!??
  Schandalig is mijn geld van blik of zo? Ik zou er niets bestellen service is slecht. Ik voel me opgelicht wat een pech wie runt zo een bedrijf?
  Afijn ben toch €30 lichter heel jammer

  Sterke punten
  Ze hebben overal een pasklaar antwoord op in eigen voordeel

  Zwakke punten
  Ze snappen niet hoe ze hele kleine kwetsbare pakketjes moeten versturen. Iets wat 6 centimeter en 4 cm groot is versturen ze in een doos van 17x18 cm duhh

  Vreselijk

  Review over Brandfield

  17 oktober bestelling gedaan, het is nu 21 oktober nog steeds niks gezien. K.. smoesje gisteren via de email dat hij gisteren verzonden zou worden met track en tracé, nou helemaal niks!

  Sterke punten
  Helemaal niks

  Zwakke punten
  Ze moeten de pakketjes eens leveren van al die mensen die klagen

  Geen retour betaling.

  Review over Siebel Juweliers

  Al ruim 5 weken wacht ik op de retour betaling. Belofte om 3-5 werkdagen terug te betalen ook niet nagekomen.

  Sterke punten
  Geld vast houden

  Zwakke punten
  Retour zending terug betalen

  Horloge

  Review over Brandfield

  Ben al weekje aan het kijken geweest voor �¢ï¿½ï¿½n horloge. Gebeld of de horloge in Breda was . Geluk hij was . Online afgeprijsd in de winkel dus niet . Precies de zelfde horloge,zei er iets van kreeg ik te horen dat de horloge alleen gister was . Staat al weken met de zelfde prijs . Dan voel ik mij belazerd.

  Sterke punten
  Nvt

  Zwakke punten
  Slechte klantvriendelijk

  Horloge

  Review over Brandfield

  Ben al weekje aan het kijken geweest voor �n horloge. Gebeld of de horloge in Breda was . Geluk hij was . Online afgeprijsd in de winkel dus niet . Precies de zelfde horloge,zei er iets van kreeg ik te horen dat de horloge alleen gister was . Staat al weken met de zelfde prijs . Dan voel ik mij belazerd.

  Sterke punten
  Nvt

  Zwakke punten
  Slechte klantvriendelijk

  Zeer klantonvriendelijk

  Review over Siebel Juweliers

  In 2019 heb ik een verlovingsring van bijna 400 euro gekregen die is vervolgens in 4 jaar tijd 3 keer op precies hetzelfde punt kapot is gegaan. Hij is twee keer gerepareerd (de tweede keer op mijn kosten) maar telkens na ongeveer een jaar ging hij opnieuw kapot. Er viel met Siebel niet te overleggen over een mogelijke versteviging van de ring. Volgens Siebel veroorzaak ik de schade zelf en valt de schade niet onder de garantie van 1 jaar. Afgezien van de garantie die Siebel geeft, mag ik als consument wel meer verwachten van een ring van dat bedrag. Mijn enige optie is kennelijk om hem elk jaar op mijn kosten te laten repareren en te wachten tot hij weer kapot gaat. Op mijn klacht per mail van vorig jaar heb ik nooit een reactie gekregen en nadat ik telefonisch contact kreeg met de klantenservice, kreeg ik een klantonvriendelijke mail met een sneer er in terug. Onze trouwringen gaan we ergens anders kopen!

  Waar blijft mijn bestelling

  Review over Brandfield

  Afgelopen week een bestelling geplaats bij Brandfield, die ik drie dagen later iemand cadeau wil geven. Op de website wordt vermeld voor 23:30 besteld, volgende dag bezorgd (dus lijkt mij op tijd besteld) en Wanneer je op een werkdag binnen Nederland voor 23:30 uur bestelt, ontvang je voor 23:30 uur een e-mail met je track&trace code, Twee dagen later nog steeds geen track&trace code.
  We gaan bellen, ik krijg een vrijwel niet te verstaan zacht Engelssprekende dame aan de telefoon, mijn Engels is niet best en mij wordt verzocht voor Nederlands contact aan het einde van de middag terug te bellen, ik laat weten na lang in de wacht te hebben gestaan hier geen genoegen mee te nemen, contact wordt direct verbroken. Nog maar eens een keer bellen, ik krijg een Nederlandssprekende dame volgens mij dezelfde dame, ik doe mijn verhaal over een te late levering en geen code, zonder excuus laat ze mij weten dat mijn zending niet op tijd geleverd gaat worden.
  Ik vraag waarom ik niet hierover geïnformeerd word en zelf verhaal moet gaan halen, nou er zou een e-mail gestuurd zijn, ik laat weten net als de track&trace deze mail niet ontvangen te hebben, ze laat mij weten met een onderliggende toon alsof ik aan het liegen ben dat ik de eerste was die dan deze mail niet ontvangen zou hebben en zonder het zelf gevraagd te hebben wordt mij gevraagd of ik de order wil annuleren, ik vraag wanneer dan mijn geld op de bank staat, ergens volgende week een week later dus, ik laat weten dat ik het een slechte service vindt en mij wordt verteld dat zij het gesprek zo niet dient aan te gaan en vervolgens wordt de verbinding wederom direct verbroken.
  Later in de dag nog meer eens een nieuwe poging met bellen, super vriendelijke dame aan de telefoon met de toezegging dat ik vermoedelijk een dag later een track&trace code zal ontvangen, inmiddels 4 dagen verder, geen track&trace code.
  En de nieuwsbrief korting die je zou kunnen gebruiken bij je eerste bestelling, die kreeg ik wel, na de bestelling, heb hier dus bij de eerste bestelling geen gebruiken van kunnen maken.
  Vooralsnog wacht ik op mijn bestelling maar het contact met de klantenservice vind ik bijzonder slecht en arrogantie ten top.

  Sterke punten
  Tot nu toe geen

  Zwakke punten
  Verzenden, klantenservice

  Zeer slechte kwaliteit

  Review over Lucardi

  1 april creolen met steentjes gekocht. Ondertussen drietal x gedragen en er ontbreken al kleine steentjes. Heel fijne gaatjes en je ziet nu zwarte puntjes. Slechts 3 maand garantie. Niet aan te raden. Er zijn betere juwelen

  Sterke punten
  Goedkoop

  Zwakke punten
  Slechte kwaliteit en geen afterservice

  Zeer slechte kwaliteit

  Review over Lucardi

  1 april creolen met steentjes gekocht. Ondertussen drietal x gedragen en er ontbreken al kleine steentjes. Heel fijne gaatjes en je ziet nu zwarte puntjes. Slechts 3 maand garantie. Niet aan te raden. Er zijn betere juwelen

  Sterke punten
  Goedkoop

  Zwakke punten
  Slechte kwaliteit en geen afterservice

  top service

  Review over Schaap en Citroen

  ik kan niets anders zeggen dat wat een fantastische service ze hebben bij schaap citroen den bosch. echt een 10 met een dikke griffel !!!!

  Sterke punten
  mega goede servoce

  Zeer slechte service

  Review over Siebel Juweliers

  5 weken geleden een seiko horloge gekocht en deze stopte ermee waarschijnlijk vervangen batterij.
  Terug naar de winkel daar vertelde ze mij dat de batterij vervangen kon worden maar dat ik mijn horloge dan 8 tot 12 weken kwijt zou zijn omdat deze warerdicht gemaakt moet worden. Punt 1 vind ik het echt belachelijk dat de batterij na 5 weken ermee stopt punt 2 niet normaal dat ik op het vervangen van de batterij zolang moet wachten. Als ik naar een andere horloge maker zou gaan dan kan deze binnen een week weer ophalen maar dan vervalt mijn garantie?? Klacht ingediend bij de klantenservice kreeg ik hetzelfde antwoord alsof heb ik dus helemaal niks aan nog nooit zo,n slechte service meegemaakt mijn advies niks kopen bij Siebel.

  Kindonvriendelijke personeel!

  Review over Juwelier Ton van Grinsven

  Kindonvriendelijke personeel. Je hoeft hier niet met je kinderen naar toe te gaan want ze kijken je sowieso met een scheef gezicht aan en als je niet uitkijkt wordt je kind aangevallen door de hond!

  Prima service

  Review over Siebel Juweliers

  Had 2 armbanden gekocht helaas verkeerde maat,naar de beurs op Rotterdam om te ruilen,prima geholpen ze nemen alle tijd.
  Heel blij mee.

  Trouwringen

  Review over Siebel Juweliers

  Je trouwringen hier uitzoeken is een aanrader. We werden direct geholpen waar je elders wordt gevraagd of je een afspraak hebt gemaakt. Rick heeft ons met empathie voor onze situatie geholpen en we zijn direct tot een besluit gekomen. Siebel Juweliers chapeau!

  Sterke punten
  Service

  Super ervaring

  Review over Schaap en Citroen

  Het kopen van een sieraad gaat niet over 1 nacht ijs. We zijn zo fijn geholpen. Zonder dat je de druk voelt iets te moeten. De fijne uitleg, het geduld, de ruimte om na te denken en duidelijkheid maken het kopen van een sieraad echt een beleving. Waarin je in Den Bosch in een warm bad terecht komt. Het personeel is toegankelijk vriendelijk en oprecht. Mooi is mooi , en minder is minder. Ik raad echt iedereen die een mooie sieraad/horloge wilt aanschaffen/ zoekt, naar deze vestiging te gaan. Ik heb eerder bij andere gerenommeerde juweliers gekocht, maar hier gaan ze echt een stapje verder! Erg tevreden klant die zeker terug komt!

  Klantenservice

  Review over Lucardi

  Februari ring en 2 armbandjes gekocht verleden week werd een armbandje zilver i.p.v goud, klantenservice bericht gestuurd waarop ik als antwoord kreeg de 3 maanden garantie zijn voorbij jammer, vervolgens mail gestuurd dat er wel een colance voor was helaas ook niet.
  Beste mensen koop a.u.b niets bij LUCARDI HET NEP EN DE SERVICE IS ZEER SLECHT.

  Sterke punten
  Je iets verkopen wat nep is

  Zwakke punten
  Geen service van klantenservice

  Schaap en Citroen Den Bosch

  Review over Schaap en Citroen

  Ik heb iets gekocht bij Schaap en Citroen wat ik al erg lang wilde. Daarbij ben ik enorm goed geholpen door Rachida Chraou. Ze was super klantvriendelijk en voelde me echt super fijn bij de aankoop en de klantvriendelijkheid was erg fijn. Bij binnenkomst werd me gelijk gevraagd of ik wat wilde drinken en ze nam echt de tijd voor mij. Enorm blij mee! Zal nergens anders meer naartoe gaan, super fijne winkel voor je sieraden.

  Sterke punten
  Klantvriendelijk. Rustig. Klantgericht. Mooie winkel.

  Bijzonder slecht

  Review over Schaap en Citroen

  Na netjes telefonisch een afspraak gemaakt te hebben, leuk met een vriend naar S&C in Den Bosch om te kijken of er een toekomstige relatie kan worden opgebouwd. Ik als horloge gek, die de afgelopen 4 maanden al 14 prachtige klokjes her en der had gekocht voor mijn verzameling, wilde dit keer toch voor iets spectaculairder gaan.

  Eenmaal daar aangekomen een nette ontvangst en een leuk gesprek met de verkoper. Tijdens het gesprek mocht ik precies vertellen wat ik zocht, dus zo gezegd zo gedaan. Een Rolex Daytona, geelgoud, oysterfelx, geen voorkeur voor de plaat. Komt de verkoper vervolgens aan met een Omega, waarbij ik denk dat komt in de verste verte niet in de buurt maar goed. Even verder gepraat over het horloge e.d., blijkt de verkoper ineens wel over het horloge te beschikken en hij is nog in huis ook.

  Na samen het horloge bekeken te hebben moet de verkoper even het hoofdkantoor bellen om te kijken of ik het horloge mag kopen. Ik weet ook dat dit horloge een markwaarde heeft die ver boven de list gaat dus prima. En jawel de verkoper komt terug met een prijs voor het horloge, maar daarbij komt ook de laptop op tafel met een advertentie van Chrono24. "Kijk dit is het horloge waard, dus ik kan hem je niet voor de aangeboden prijs verkopen zonder dat je meer bij me koopt" zegt de verkoper. Oké, dat snap ik helemaal, dus waar zit je aan te denken? 17k aan gouden juwelen is het antwoord. Nou daar zit ik dus niet op te wachten, dus ik vraag kan ik er geen ander (niet Rolex) horloge bij kopen dan?

  Wederom overleg met het hoofdkantoor en ik zou het later op de dag te horen krijgen. Netjes een telefoontje later waarin de verkoper zegt dat het ook 15K aan juwelen mag zijn of een IWC van 20K. Nogmaals verteld dat ik geen juwelen wil, maar een mooie IWC dat zie ik wel zitten. 'S avonds netjes een dikke IWC klok uitgezocht van 24K (Samen hebben we het dus over een order van 56-57k) en dit naar de verkoper gemaild en toen bleef het stil. Na zelf nog twee keer gebeld te hebben kreeg ik dan toch eindelijk de verkoper aan de lijn, met de mededeling dat in de Rolex niet mocht kopen!

  Wat een flut bedrijf. Ze doen absoluut niet wat ze beloven, zelfs al accepteer je een discutabel voorstel 1 op 1.

  Sterke punten
  Nette winkel

  Zwakke punten
  Houden zicht generlei aan de afspraken die ze notabene zelf met je maken

  Schandalig

  Review over Siebel Juweliers

  Voor kerst een armband cadeau gekregen, armband was niet mijn smaak dus terug naar de winkel om het retour te doen. Te horen gekregen dat ze geen geld teruggeven en ik alleen iets anders uitzoeken of een voucher waar een houdbaarheidsdatum op zat. Aangezien ze geen armbanden naar mijn zin hadden binnen het budget van de armband, heb ik maar een ketting uitgezocht omdat ik anders niks had. Ik heb de ketting midden januari uitgezocht en begin maart was deze al kapot, iets wat je niet verwacht van een ketting van 425,-. Dus de volgende dag meteen teruggegaan naar Siebel met de kapotte ketting, het zou worden opgestuurd naar het hoofdkantoor. Krijg ik 5 weken later een telefoontje dat de reparatie 70,- gaat kosten. Hier ben ik natuurlijk niet mee akkoord gegaan aangezien ik de ketting minder dan 2 maanden heb gedragen en het belachelijk is dat een ketting maar zo kort mee gaat. Als de ketting na minder dan 2 maanden al uit elkaar valt hoe moet het dan wel niet zijn na een jaar? Van Siebel kreeg ik de reactie dat het draagschade is en dus niet onder hun garantie valt, erg makkelijk...Vervolgens sturen ze de ketting terug en moet je bij het ophalen van de ketting ook nog eens 20,- betalen voor de verzendkosten. Ik ben zuinig en netjes geweest op de ketting dus kan ik alleen maar concluderen dat het super slechte kwaliteit is. Ik voel me ontzettend opgelicht door deze winkel en ik raad ook niemand aan om hier ook maar iets te kopen.

  Sterke punten
  De schuld bij de klant neerleggen
  Oplichting praktijken

  Reparatie horloge

  Review over Siebel Juweliers

  Ik bracht mijn horloge ter reparatie naar Siebel in Sittard. De medewerker vertelde dat de reparatie €30 tot €35 zou gaan kosten en dat ik het horloge over ongeveer 6 weken terug zou krijgen. Ik moest een aanbetaling doen van €20 op de reparatie.
  Na enige weken kreeg ik bericht dat het horloge gemaakt kon worden voor €145! Dat staat toch in het enkele verhouding tot de genoemde €30 tot €35! Ik heb de reparatie geweigerd en ging vandaag terug om het horloge op te halen. Tot mijn grote verbazing kreeg ik de €20 aanbetaling niet retour. De medewerker hield bij hoog en laag vol dat ze me dit verteld heeft toen ik het horloge ter reparatie aanbood, maar dat is absoluut niet waar! Ik heb dit natuurlijk gezegd, waarop ik te horen kreeg dat zij (en iedere medewerker trouwens) dit áltijd benoemen en ze wist het héél zeker. Ik heb gezegd dat ik héél zeker weet dat zij het níet gezegd heeft, waarop ze opnieuw benoemde dat zij dat zeker wel gedaan heeft. Wat een houding van een professioneel medewerker! Het irriteerde me ook ten zeerste dat ze erover doorging met een andere klant toen ik naar buiten liep. Dat kan toch niet!
  In plaats van haar "ik heb zeker gelijk" spelletje had ze het professioneel kunnen aanpakken door te proberen tot een oplossing te komen. Door bijvoorbeeld voor te stellen de schade te delen en mij €10 terug te geven.
  Ik heb die €10 of €20 niet nodig om te overleven, maar het gaat me om het principe! Ik ben niet eerlijk behandeld en in feite als leugenaar neergezet, zeker toen ik naar buiten liep en zij met andere mensen over het gebeuren door bleef praten op een voor mij negatieve manier!
  Geen Siebel meer voor mij!

  Datum van ervaring: 16 mei 2023

  Reparatie horloge

  Review over Siebel Juweliers

  Ik bracht mijn horloge ter reparatie naar Siebel in Sittard. De medewerker vertelde dat de reparatie €30 tot €35 zou gaan kosten en dat ik het horloge over ongeveer 6 weken terug zou krijgen. Ik moest een aanbetaling doen van €20 op de reparatie.
  Na enige weken kreeg ik bericht dat het horloge gemaakt kon worden voor €145! Dat staat toch in het enkele verhouding tot de genoemde €30 tot €35! Ik heb de reparatie geweigerd en ging vandaag terug om het horloge op te halen. Tot mijn grote verbazing kreeg ik de €20 aanbetaling niet retour. De medewerker hield bij hoog en laag vol dat ze me dit verteld heeft toen ik het horloge ter reparatie aanbood, maar dat is absoluut niet waar! Ik heb dit natuurlijk gezegd, waarop ik te horen kreeg dat zij (en iedere medewerker trouwens) dit áltijd benoemen en ze wist het héél zeker. Ik heb gezegd dat ik héél zeker weet dat zij het níet gezegd heeft, waarop ze opnieuw benoemde dat zij dat zeker wel gedaan heeft. Wat een houding van een professioneel medewerker! Het irriteerde me ook ten zeerste dat ze erover doorging met een andere klant toen ik naar buiten liep. Dat kan toch niet!
  In plaats van haar "ik heb zeker gelijk" spelletje had ze het professioneel kunnen aanpakken door te proberen tot een oplossing te komen. Door bijvoorbeeld voor te stellen de schade te delen en mij €10 terug te geven.
  Ik heb die €10 of €20 niet nodig om te overleven, maar het gaat me om het principe! Ik ben niet eerlijk behandeld en in feite als leugenaar neergezet, zeker toen ik naar buiten liep en zij met andere mensen over het gebeuren door bleef praten op een voor mij negatieve manier!
  Geen Siebel meer voor mij!

  Datum van ervaring: 16 mei 2023

  Circus

  Review over JuwelierGassan

  Gassan diamonds/ Amsterdam, Rolex afdeling is vergelijkbaar met circus afdeling. Vooral de blanke dame die daar werkt

  Sterke punten
  Arrogantie

  Zwakke punten
  Lief

  Super mooie ringen

  Review over Punte Juwelier

  Bij juwelier Punte heel prettig geholpen aan twee prachtige spanninga liefdes ringen. Ook daar een prachtig certina horloge gekocht.
  Een zaak met een mooie collectie en kundig personeel.

  Sterke punten
  Collectie, klantvriendelijkheid

  Zwakke punten
  Geen

  Goed

  Review over Siebel Juweliers

  Heel erg slecht groetjes van Nancy en Arend

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Ze zijn niet klant vriendelijk en ze nemen je niet serieus

  Goed

  Review over Siebel Juweliers

  Heel erg slecht groetjes van Nancy en Arend

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Ze zijn niet klant vriendelijk en ze nemen je niet serieus