• Armandje gekocht, bij thuiskomst zag ik dat de sluiting niet goed dicht kon. Hiermee terug geweest, maar werd weer naar huis gestuurd met de mededeling dat dit normaal is en geen kwaad kan. Vervolgens het armandje dus wel kwijt geraakt... Opnieuw terug gegaan naar de winkel, maar werd totaal geen gehoor aan gegeven.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Slecht product
    Slechte service

    Door C op 20 februari 2020 Reageer

  • Armandje gekocht, bij thuiskomst zag ik dat de sluiting niet goed dicht kon. Hiermee terug geweest, maar werd weer naar huis gestuurd met de mededeling dat dit normaal is en geen kwaad kan. Vervolgens het armandje dus wel kwijt geraakt... Opnieuw terug gegaan naar de winkel, maar werd totaal geen gehoor aan gegeven.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Slecht product
    Slechte service

    Door C op 20 februari 2020 Reageer

  • twee jaar geleden een diamantje bij van Ark juweliers in Helpman laten plaatsen. Zou 10 jaar geen omkijken naar hebben volgens de medewerker. Nu, twee jaar later heeft het diamantje al losgelaten en is verdwenen. Beklag gedaan bij van Ark maar service nul. Doe geen zaken met dit bedrijf!








    nu twee jaar later

    Zwakke punten
    geen service

    Door peter op 7 februari 2020 Reageer

  • Ik ben al jaren op zoek naar een sub date of een hulk elke keer bel ik en ga ik langs ik sta zelfs al 15 maanden op de wachtlijst kom maar niet in aanmerking maar tussen door krijgen mensen dat klokje wel en verkopen het voor de dubbele prijs vriendjespolitiek gaat allemaal via de achterdeur naar vrienden en kennissen ze houden klanten voor de gek er word niks gedaan met die wachtlijst in de p c hoofdstraat amsterdam

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Houden klanten voor de gek

    Door Redouan op 4 februari 2020 Reageer

  • Ik ben al jaren op zoek naar een sub date of een hulk elke keer bel ik en ga ik langs ik sta zelfs al 15 maanden op de wachtlijst kom maar niet in aanmerking maar tussen door krijgen mensen dat klokje wel en verkopen het voor de dubbele prijs vriendjespolitiek gaat allemaal via de achterdeur naar vrienden en kennissen ze houden klanten voor de gek er word niks gedaan met die wachtlijst in de p c hoofdstraat amsterdam

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Houden klanten voor de gek

    Door Redouan op 4 februari 2020 Reageer

  • Heel onvriendelijk behandeld lucardi heerhugowaard zilverenarmbandje gekregen voor mijn verjaardag dus geen bon na nog geen 3 mnd al stuk ik terug omdat ik geen bon had werd er niks mee gedaan !! Zag dat het armbandje € 20 had gekost ! Hele slechte ervaring rijker en een armbandje waar ik niks meer mee kan en wat is het voor zo grote zaak dat wat ze zeggen een kleine moeite om een nieuw armbandje te geven !!! Lucardi mag wel eens aan klantvriendelijheid en service in de leer gaan !!

    Sterke punten
    Helemaal niks

    Zwakke punten
    Leren klantvriendelijk !!!

    Door Marja de Jongslrchte op 29 januari 2020 Reageer

  • Duur horloge besteld, in volste vertrouwen betaald, maar nog geen bericht gehad over eventueel verzonden, niet op voorraad. Het zou het bedrijf sieren om de klant op de hoogte te houden. Zéker als het geld al op jullie rekening staat.

    Zwakke punten
    Het op de hoogte houden van de klant waar de bestelling zich bevind. Vind ik niet zo netjes .

    Door G op 22 januari 2020 Reageer

  • mijn dochter werd in Februari 2019 50 jaar en ik kocht voor haar bij Lucardi oneline een bicolor armband,Bij levering niet in een leuk doosje of zo,nee in een klein plastic zakje.Na 4 maanden viel het armbandje uit het niets van haar pols af.Geen nood even gebeld naar lucardi,maar die deelde haar mee dat ze naar een winkel moest gaan voor reparatie. Nu is er in Zaandam een lucardi winkel,maar die konden volgens de medewerkster de reparatie niet uitvoeren en de armband moest opgestuurd worden en verder vertelde de medewerkster dat de garantie was verlopen, na 4 maanden????. tevens kon de medewerkster niet vertellen wat de reparatie en opsturen ging kosten. Mijn dochter ging hiermee niet akkoord .Zij is in totaal naar 5 juweliers gegaan om de armband te laten repareren, 4 waagden zich hier niet aan vanwege in hun ogen de slechte kwaliteit van de armband, één juwelier heeft de armband dan toch gerepareerd, maar verloop van tijd brak de armband weer uit het niets en op een andere plaats,de juwelier heeft hem nogmaals gerepareerd en u raad het al tenderde maal brak de armband en weer op een andere plaats uit het niets. Toen heb ik als vader en AOWer.(de prijs van de armband was voor mij een rib uit mijn lijf) een heel boze brief aangetekend met de armband als inhoud gestuurd naar het hoofdkantoor in Den Haag, met de mededeling dat zij hun rotzooi terug kregen en ik mijn geldelijk verlies nam zo als is, wel de rekening meegestuurd. Net voor Kerst krijg ik mail van lucardi dat ze natuurlijk alles betreuren en dat zij nog nooit klachten hadden gehad van de betreffende armband en dat zij de aankoopsom terug gingen betalen,wat inderdaad ook gebeurd is(dit is in ieder geval een pluspunt). Maar wat ik mij nu afvraag, als de betreffend armband zo goed is en nog nooit klachten zijn geweest, waarom betaal je dan de koopsom terug en stuur je geen nieuwe armband, dat geeft toch te denken over die armband

    Sterke punten
    terug betalen van de koopsom 11 maanden na aankoop

    Zwakke punten
    slecht service in de winkel in Zaandam en geen deskundig personeel
    tevens slechte service voor op het sturen van een duur armband in een plastic zakje

    Door Hemling op 6 januari 2020 Reageer

  • Heb een armbandje gekocht na 3 weken kapot Geen garantie viel niet ovef te praten.Maak kosten 50 euro voor een armbandje van 100 euro.Hun zullen 25euro betalen maar ik ben het er niet mee eens.Ik wil een duurdere kopen met korting of gratis gemaakt hebben.

    Zwakke punten
    Geen garantie

    Door Maria van Dijk op 23 december 2019 Reageer

  • Bij Schaap en Citroën op zoek naar een mooie parel aan een witgouden ketting. Op dat moment niet de juiste gevonden, de aardige mevrouw hielp ons voortreffelijk. De “manager” vertelde ons dat zij al te veel voor ons had gedaan. We werden naar de uitgang begeleid. Mevrouw zou mij dinsdag bellen voor een afspraak met de goudsmid. Nooit meer iets gehoord, helaas. Tegemoettreding door de manager: arrogant en oordelend. Ik kom er niet meer, koop mijn parels wel elders.

    Sterke punten
    Aardige, klantvriendelijke medewerker

    Zwakke punten
    Zie boven

    Door Leny op 23 december 2019 Reageer (1 reactie)

  • Ringen besteld en betaald.. bij ophalen bleken ze te klein te zijn terwijl ik een eigen ring had meegegeven.. kunnen ze niks aan doen en dikke doei was het.. ze ging gewoon de volgende klant al helpen! echt beschamend!

    Sterke punten
    Geen idee. Kan niks verzinnen!

    Zwakke punten
    Slechte service, niet behulpzaam, en zooooo niet vriendelijk!

    Door Kim op 21 december 2019 Reageer

  • Ringen besteld en betaald.. bij ophalen bleken ze te klein te zijn terwijl ik een eigen ring had meegegeven.. kunnen ze niks aan doen en dikke doei was het.. ze ging gewoon de volgende klant al helpen! echt beschamend!
    Ik wilde 1 ster geven maar dan komt de review niet door!

    Sterke punten
    Geen idee. Kan niks verzinnen!

    Zwakke punten
    Slechte service, niet behulpzaam, en zooooo niet vriendelijk!

    Door Kim op 21 december 2019 Reageer

  • Ringen besteld en betaald.. bij ophalen bleken ze te klein te zijn terwijl ik een eigen ring had meegegeven.. kunnen ze niks aan doen en dikke doei was het.. ze ging gewoon de volgende klant al helpen! echt beschamend!

    Sterke punten
    Geen idee. Kan niks verzinnen!

    Zwakke punten
    Slechte service, niet behulpzaam, en zooooo niet vriendelijk!

    Door Kim op 21 december 2019 Reageer

  • Ringen besteld en betaald.. bij ophalen bleken ze te klein te zijn terwijl ik een eigen ring had meegegeven.. kunnen ze niks aan doen en dikke doei was het.. ze ging gewoon de volgende klant al helpen! echt beschamend!

    Sterke punten
    Geen idee. Kan niks verzinnen!

    Zwakke punten
    Slechte service, niet behulpzaam, en zooooo niet vriendelijk!

    Door Kim op 21 december 2019 Reageer

  • Online bij Mynt Juwelier een mooi horloge gekocht voor een aantrekkelijke prijs. Keurig op tijd geleverd. Alles prima geregeld, dus erg tevreden.

    Sterke punten
    Heldere communicatie. Aantrekkelijk geprijsd. Correcte levering.

    Door Jos Roelofsen op 21 december 2019 Reageer

  • Nog nooit zo afgesnauwd in winkel door eigenaresse Ingrid. Wat een vreselijk mens. Weggestuurd als product binnen half jaar stuk is. Snap niet hoe deze vrouw kan overleven. Nog nooit v consumenten wetgeving gehoord. Advocaat ingeschakeld

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Geen service en onvriendelijk. Lompe bediening

    Door Berry op 17 december 2019 Reageer

  • Enorm slechte ervaring met de service van Brandfield. Ik wil mijn pakketje retourneren omdat de maat van een armband in het echt veel kleiner is dan op de website. Vervolgens retourneer ik deze naar hun antwoordnummer, maar wordt het pakketje afgeleverd op een heel ander adres. Conclusie: pakketje weg. Dus ik bel de klantenservice, ik sta 15 minuten lang in de wacht en krijg constant te horen dat ik de eerstvolgende ben. Na 15 minuten wordt zonder pardon de verbinding verbroken. Hebben zij er over nagedacht dat er mensen zijn die niet onbeperkt bellen hebben? Of zelfs nog per minuut betalen. Wat ongelofelijk klantonvriendelijk om zonder pardon de verbinding te verbreken. Dan moet je maar mailen zegt het bandje. Vervolgens staat op de website dat ook daar momenteel niet op gereageerd wordt vanwege de drukt. Brandfield: waar is mijn pakketje? Neem je telefoon op. Ik bestel nooit meer iets bij jullie. Wat zijn jullie klantonvriendelijk!!!!

    Sterke punten
    NIKS

    Zwakke punten
    ALLES

    Door Rianne op 10 december 2019 Reageer

  • Duur Omega horloge (eur3500) gekocht dat al na enige jaren niet blijkt te functioneren; echter net na de garantieperiode van Omega. Schaap Citroen verschuilt zich achter fabrikant. Zeer duur horloge van zogenaamde kwaliteitsleverancier blijkt dus weinig waard te zijn. Service Schaap Citroen zeer matig. Advies niet meer heen gaan: duurkoop is slechtkoop!

    Sterke punten
    NVT

    Zwakke punten
    Schaap Citroen claimt kwaliteit en service te leveren. Als het er echt op aan komt is men niet thuis. Je wordt op een nette manier naar de uitgang geleid. Klanten die een probleem hebben daar hebben ze weinig mee.

    Door Frank op 3 december 2019 Reageer

  • In de afgelopen tijd heb ik juwelier/klokkenmaker Draaijer 3x bezocht en geraadpleegd. Twee oude klokken laten reviseren, een ring laten verkleinen en een nieuwe gekocht. Erg fijn dat er in de provincie nog zo'n allround vakman is. Alle rust, alle tijd voor je en bovenal vakmanschap.

    Sterke punten
    Vakmanschap, prettige benadering, uitnodigende winkel.

    Zwakke punten
    Heb ik niet kunnen vinden, jammer dat hij niet in de stad zit.

    Door BW op 30 november 2019 Reageer

  • Ik raad af om hier ooit iets te kopen, After Sales is superslecht. Door onze dochter gekochte armband van € 70.00 is via PostNL retour gestuurd omdat deze niet vermaakt kon worden. Kon niet door de winkel in Groningen worden terug genomen want dan zou het te lang duren voordat de armband in centraal magazijn was en zou deze buiten periode van terugsturen vallen.....
    Armband is nooit gedragen en als nieuw in originele verpakking geretourneerd. Melding via knullige mail ontvangen dat "horloge" wegens schade niet terug genomen kon worden. Na aandringen foto's ontvangen van de schade. Deze is absoluut niet voor het terugsturen ontstaan. Pakketje is daar na ontvangst paar dagen weg geweest....Hele zaak in aantal mailwisselingen uit de de doeken gedaan en als reactie hierop een aantal knullige geknipte en geplakte emailtjes gekregen van maar liefst 5 verschillende personen van "klantenservice" waarin men uiteindelijk aangeeft de armband terug te zullen sturen en een code geeft voor maar liefst € 5.00 korting bij een bestelling vanaf € 49.95.

    J.Mink

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Oplossend vermogen

    Door J.Mink op 13 november 2019 Reageer (2 reacties)

  • Twee weken geleden zijn wij naar Lucardi Zoetermeer gegaan om onze trouwringen uit te zoeken. Wat een geweldige service hebben wij gekregen. De zeer vriendelijke jongedame nam de tijd om ons te helpen met de maten van de ringen. Na twee weken konden wij onze ringen ophalen. Ook nu weer geholpen door dezelfde jongedame. Wij hebben niets dan lof over de service van Lucardi Zoetermeer
    Lieve Tara, dank je wel.

    Sterke punten
    Geweldig vriendelijk, vakkundig personeel.

    Zwakke punten
    Helaas te weinig personeel, maar zelfs tijdens grote drukte werken de dames met een glimlach op hun gezicht.

    Door Caroline op 18 oktober 2019 Reageer

  • Na in de eerste instantie een beetje teleurgesteld te zijn omdat er een paar dingen niet helemaal naar mijn zin gingen met de reparatie van mijn panerai la bomba azul? Ben ik na een coulance regeling helemaal om. De dame (patricia)die het in behandeling nam heeft mijn negatieve ervaring tot een super positief einde gebracht.
    Chapeu zo zouden alle retailers moeten zijn.
    Ik blijf zeker klant.

    Sterke punten
    Behulpzaam,netjes en een perfecte aftersales.

    Zwakke punten
    Geen

    Door Panerai op 9 oktober 2019 Reageer

  • Intussen al heel wat keren in de winkel op de Binnenweg 11 in Heemstede geweest om het beoogde sieraad te vinden.
    En elke keer hierin geslaagd mede door de vriendelijke en professionele benadering van de verschillende medewerkers.
    Niet opdringerig en genoeg tijdnemend voor jou.
    Hierdoor ga ik graag terug naar deze juwelier!
    Je zoekt samen naar het sieraad waar je jaren van zult genieten.Dat is mijn ervaring.

    Topzaak!

    Sterke punten
    *Klantvriendelijkheid
    *service
    *kwaliteit

    Door Philip Brand op 6 oktober 2019 Reageer

  • Belachelijke service! Slechte kwaliteit sieraden. 2x in 3 weken ketting gebroken! 1ste keer netjes een nieuwe gekregen, 2de keer konden ze niets betekenen en zeer onvriendelijk te woord gestaan! Ik kom hier noooooit meer!

    Sterke punten
    Lage prijzen

    Zwakke punten
    Communicatie
    Kwaliteit
    Service

    Door Sanne op 3 oktober 2019 Reageer

  • Prettig, vakkundig en wat ouder personeel stond er in het filiaal. Ik wilde een gouden geboorte armbandje voor mijn pasgeboren kleindochter. Ik ben prima geholpen en ik mocht wachten op het graveren, dus stond met netjes ingepakt armbandje binnen een half uur weer buiten. Prima service van de dames in Vlissingen.

    Sterke punten
    Ontzettend vriendelijk, vakkundig en behulpzaam personeel.

    Zwakke punten
    Soms weinig personeel in de winkel, daardoor een lange wachttijd. (ze helpen wel, zelfs met drukte, met een glimlach)

    Door Cindy op 10 september 2019 Reageer


JuweliersNederland.nl

Op JuweliersNederland.nl lees je reviews over alle juweliers van Nederland. Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten. Deel jouw juwelier ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!