Reviews over Juweliers


    Heel erg fijn geholpen !!! - Review over Juwelier Rooyackers

    We hadden een afspraak gemaakt, en ze nemen alle tijd voor je. Erg vakkundig en vriendelijk geholpen. Ik dacht dat het lastig zou worden, maar de dame begreep mijn wensen precies !! Wij hebben d ringen voor ons leven gekocht. Wij zijn zeer tevreden.

    Sterke punten
    Wij vonden de sterke punten; dat ze zo snel aanvoelden wat we zochten, dat ze alle tijd voor ons namen, dat de prijzen ons meevielen, en dat we zoveel konden zien en passen. Ze hebben een enorme collectie. Super vriendelijk en vakkundig geholpen.

    Zwakke punten
    Ik heb daar over na zitten denken; maar kon er gn bedenken :)

    Zeker een aanrader !! - Review over Juwelier Rooyackers

    Wij hebben onze trouwringen gekocht bij Uw Trouwringenspecialist Juwelier Rooyackers. Super blij met onze aankoop en we kunnen niet wachten tot we ze om mogen.

    Sterke punten
    - Er werd zeer goed naar onze wensen geluisterd - Wij zijn zeer vriendelijk geholpen - Er werd lle tijd voor ons vrijgemaakt - Ze hebben ringen in lle prijsklassen - Zeer grote en mooie collectie

    Zwakke punten
    Er is ons niets opgevallen qua zwakke punten.

    Online Aankoop - Review over Lucardi

    Aankoop via bol.com Ze beloven van alles via hun retourinstructies zoals gratis omruilen in de winkel. maar komen hun beloftes niet na terwijl je aan alle voorwaarden voldoet. als je dan naar de winkel zelf gaat op 31-12-2017 in terneuzen en ze zien dat me dochter het gesprek opneemt kan het in een keer wel en vandaag krijg ik weer mail van jullie dat het niet mogelijk is. wel weten wat je wilt he lucardi en geen loze beloftes maken aub

    Uitstekende service ervaring - Review over Heetman Juweliers

    Vandaag bij Heetman aan de Lijnbaan in Rotterdam binnengestapt met mijn Rolex Explorer (daar nieuw aangeschaft 05-12-2015) en mijn Tudor Black Bay (elders aangeschaft november 2016). Ik gaf aan de heer Heetman aan dat ik op de horlogeband van de Explorer n schakel aan de "6-kant" erbij wilde, en er n van de "12-kant" af wilde (dit i.v.m. de pasvorm, het horloge zat niet helemaal naar wens om de pols (uit balans)). Tevens vroeg ik of de Tudor gedemagnetiseerd kon worden (aangezien mijn elders bestelde demagnetiseerapparaat nog steeds niet binnen was vanuit China). De heer Heetman heeft de schakels van de horlogeband verwisseld (deze ook weer met blauwe Loctite 243 vastgezet) en ging vervolgens naar boven om de Tudor te demagnetiseren. De horlogemaker was er vandaag niet, dus heeft hij het zelf even in de werkplaats uitgevoerd. Toen ik na afloop vroeg wat hiervoor de kosten bedroegen, zei de heer Heetman: "helemaal niets". Kortom: vriendelijk geholpen, uitstekende (gratis) service en ik ben tevreden weer naar buiten gestapt. Zeer prettige ervaring dus! :thumbsup:

    Sterke punten
    Vakkundig, vriendelijk en snel van dienst geweest.

    Zwakke punten
    Geen.

    Warme douche echt goede service - Review over Schaap en Citroen

    We hadden voor onze zoon een dure breitling gekocht via internet bij timepiecebank het horloge werd gew defect opgestuurd en tegen ons werd gezegd ga maar naar een breitling dealer in uw woonplaats , terwijl wij het horloge niet eens gekocht hadden bij schaap en Citron boden deze mensen echt een top service en ik zou tegen iedereen willen zeggen betaal een paar centen meer en ga naar een goede winkel Schaap en Citron Den Haag verdient echt een warme douche top winkel wat de service betreft

    Sterke punten
    Goede service

    Onkunde, desinteresse, minachting - Review over Heetman Juweliers

    Als ex-professionele horlogemaker verwacht ik, bij de voormalige Rolex-importeur nota bene, dat ik vrij makkelijk aan een setje pushpins voor mijn 1601 Datejust, uit 1971 kan komen. Welnu - alleen de termen "pushpins", "1601" en "Datejust" leken al aan te komen bij mensen die deze termen nog nooit gehoord hadden. De dame die mijn perfect gerestaureerde (dit keer niet door mezelf!) en bijna als een kwartshorloge lopende Rolex aanpakte, keek er naar alsof ze een dood vogeltje in handen gedrukt kreeg. Meteen maar naar meneer Heetman, in de hoek met een strikje, als strenge autoriteit. En streng was-ie: "Waarom wilt u nieuwe pushpins...?" - "Nou, de Jubilee-band is er nogal op ingesleten, en ze zijn een fractie krom inmiddels". - Fronsende wenkbrauwen waren mijn deel. Heetman: "Ik heb geen idee hoe ik daar aan zou kunnen komen". Ja, dan val je toch even stil als redelijk geinformeerde klant. Hij moet die dingen toch gewoon hebben liggen...? "O wacht" - een revelatie bij heer Heetman - "we vragen het even boven". Nou ken ik de horlogemaker bij Heetman. Was een klant bij een vorige baan van me. Aardige vent. De dame aan de telefoon naar boven: "Ja, het gaat over pushpins. Voor een Rolex. Datejust geloof ik. ......die staat hier. ...O. OK." - "Ja sorry meneer, hij heeft nu geen tijd, we moeten het helemaal gaan uitzoeken. U kunt uw horloge achterlaten". Nou zit ik op het Horlogeforum. Ik kreeg binnen een half uur de referentie-code door van de pushpins, door een Rolex-medewerker van een conculega van Heetman. Beste Heetman-mensen, dat is dus 23-9290. Ik krijg ze een dezer dagen voor een vriendenprijsje binnen. Noteer dat nummer even, voor een volgende klant? Bedankt hoor...

    Sterke punten
    Hmmm...

    Zwakke punten
    Tja...

    Fijne service - Review over Wiegand Bruss Juweliers

    Was laatst in Utrecht, en was opzoek naar een armbandje voor een pasgeborenen. Van de Beeldstraat af richting de voorstraat kwam ik bij Wiegand-Bruss juweliers terecht. Liep naar binnen en voelde me meteen op me gemak. Niet meteen van die prikkende ogen in mijn nek en gelijk een verkoopster op me af. Eerst hebben ze me even rond laten kijken, dat was erg prettig. Ik vertelde de verkoper waar ik voor kwam, een zilveren armbandje voor een baby, meteen werden er discetes tentoongesteld. Ruime keuze, ik ben zelf namelijk niet zo makkelijk. Graag had ik er ook een bedeltje bij gehad. Was ook geen probleem daarbij hadden ze ook een ruime keuze alleen niet iets wat ik zocht. Gelukkig konden ze van een oorbelhangertje ook een bedeltje maken.

    Sterke punten
    Klantvriendelijk Ervaren Meedenkend Gastvrij

    Zwakke punten
    Heb ik niet ervaren

    Een warme douche - Review over Heetman Juweliers

    Vandaag de firma Heetman gebeld, om mijn problemen door te geven die ik ondervind met mijn Rolex Submariner uit 1996, na een service beurt te hebben gehad bij een ander bedrijf. Mijn horloge stond na 6 uur afgedaan te hebben al stil. Ook constateerde ik, voordat hij stilstond, ook al achter liep. Ik was hier zeer ontdaan over en na mijn verhaal gedaan te hebben, werd ik gevraagd door de firma Heetman , of ik al in de ochtend langs kon komen. Een uurtje later stond ik op de stoep bij de firma Heetman en werd zeer correct te woord gestaan, niet veel later hebben ze mijn horloge ingenomen om het nodige te gaan bekijken. Eind van de rit kreeg ik mijn horloge weer terug, het horloge was weer in orde gemaakt. Ik ben nu heel wat uren verder en hij loopt nog prima. Juwelier Heetman bedankt voor jullie 100% service.

    Sterke punten
    Klantgericht, goede notitie genomen van een klant die in de ellende zit met zijn horloge en daar zeer snel actie op heeft genomen.

    Zwakke punten
    Geen

    Heetman bezoek Lijnbaan - Review over Heetman Juweliers

    Gisteren bezoek gebracht aan juwelier Heetman om mijn daar gekochte Rolex een keer na te laten kijken. Loopt 2 minuten per drie dagen voor. Juwelier noemde een periode van ongeveer 8 - 10 weken voordat horloge klaar kon zijn.. Waarschijnlijk zou het probleem dan grotendeels opgelost zijn! Keek mij amper aan en ging ondertussen met werkzaamheden door. In deze zaak zal ik mijn Rolex zeker niet na laten kijken. Een klant stelt bij hen kennelijk niet zo veel voor.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Ongelooflijk hoe daar gehandeld werd.

    niet serieus genomen - Review over Eugene van Baal

    Een aantal weken geleden ben ik bij Eugene van Baal geweest met de intentie om een breitling navitimer aan te schaffen. Ik werd geholpen door een jonge man die mij totaal niet serieus nam. Met desinteresse liet hij mij een aantal horloges zien. Hij zat mij gewoon dom uit te lachen. Uiteraard heb ik het horloge hier niet aangeschaft. Vooral zo doorgaan!

    totaal geen garantie bij Lucardi - Review over Lucardi

    Op 30 november 2016 kocht mijn man voor mij een ketting met hanger en een oorbellen setje. Op 20 december ging ik naar bed en viel de ketting kapot uit mijn kleding. Het hangertje was kwijt. In de winkel kreeg ik te horen dat er geen garantie was en dat ik het maar gewoon opnieuw moest kopen. Het was maar 40. Verder was het logisch dat het kettinkje was gebroken, want ik droeg een sjaal. Het maken van het kettinkje kostte 15, dus ik kreeg het advies gewoon alles nog een keer te kopen. Want het kettinkje los kostte misschien wel minder dan 15! Mijn eindconclusie is: KOOP NOOIT IETS BIJ LUCARDI.

    Sterke punten
    landelijk veel winkels met goedkoop, onprofessioneel persoon.

    Zwakke punten
    geen service, niet meedenken van persoon, geen garantie.

    Onbetrouwbaar - veel te hoge prijsopgave - Review over Heetman Juweliers

    Dit was ik nog vergeten. Terwijl ik nog aan het vragen was hield dhr Heetman al de deur open. Maw. Wegwezen. Ik was niet akkoord met de prijsopgave. Zo vreselijk onbeschoft.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Veel

    Onbetrouwbaar- veel te hoge prijsopgave - Review over Heetman Juweliers

    Inderdaad,ik ga helemaal mee met Jan Geurts. Ook ik heb mijn Rolex naar heetman gebracht. Personeel niet vriendelijk En ondeskundig.niet luisterend.moest op een kladje een handtekening Zetten voor een prijsopgave akkoord tot 600.ik dacht dat het wel goed kwam. Prijsopgave zou volgen binnen 2 Weken. Tot mijn verbazig had ik al na een paar dagen een prijsopgave. Veeeeel hoger natuurlijk dan afgesproken. Men gaat ervan uit dat als een reparatie binnen is dat men dan veel eerder Geneigd is voor akkoord.nieuwe prijsopgave was 900 tot 1200 Daar ging ik dus niet mee akkoord.mijn Rolex opgehaald en naar de Adc gebracht. Om een lang verhaal heel kort te houden. Bij adc prijsopgave Binnen 2 weken en volgens list prijs 720 . En dat allemaal volgens het boekje.klaar binnen 6 tot 8 weken.ook volgens het boekje. Als ik akkoord had Gegeven bij Heetman was ik zeker 500 meer kwijt

    Sterke punten
    Absoluut geen sterke punten.

    Zwakke punten
    Te veel

    ZEER slechte service - Review over Siebel Juweliers

    Mijn partner kocht in april een verlovingsring om mij ten huweijk te kunnen vragen in New-York, een ring gekocht bij siebel niet in de juiste maat maar deze zou besteld worden in de juiste maat zodat hij toch een ring had om mee te nemen voor het aanzoek, de ring zou in de juiste maat aanwezig zijn op de datum van terugkomt, hierom zijn wij direct van de luchthaven naar siebel den bosch gegaan om de ring op te halen. Hier bleek dat de ring helemaal niet in een kleinere maat was besteld...... geen excuses van siebel zijn kant. ze zouden de ring in een kleine maat alsnog gaan bestellen, wat bleek nou... die was niet leverbaar in deze maat.... nu moest de grotere ring vermaakt worden alleen de vraag was of die uberhaupt mogelijk was, dit was pas duidelijk als ze de ring bij de goudsmit hadden dus moesten wij de ring opsturen zonder de garantie te hebben of die kleiner gemaakt kon worden. wij moesten de ring achterlaten en dit kon 2 weken duren.als siebel in die tijd failliet zou gaan zouden wij en het geld kwijt zijn en de ring... daardoor wilden wij eerst het geld terug de ring laten vermaken en dan weer opnieuw kopen, dit was niet mogelijk. een andere oplossing zoals een ring uit de collectie kleiner laten maken en onze ring inleveren als die gemaakt was was ook niet mogelijk, wij moesten het vertrouwen maar hebben dat de ring gemaakt werd en siebel niet failliet zou gaan, dit was onze enige keus.... uiteindelijk is de ring gemaakt, nu maanden later is er al 1 steentje uit, terwijl de ring niet eens dagelijks word gedragen! zojuist gebeld met siebel den bosch, uiteraard moet de ring opgestuurd worden zonder de garantie dat het onder de garantie valt, dit is pas duidelijk als de ring onder de loep is geweest, dus eerst moet ik de ring opsturen dan pas blijkt of ik ervoor moet betalen ja of nee. Siebel den bosch geeft aan dat wij het vertrouwen moeten hebben dat dit goedkomt, helaas is dit vertrouwen allang geschonden. Nu zit ik met een ring die al verkleind is en waar een steentje uit is..... Er is nooit en te nimmer iemand geweest die dan ook oprecht zijn medeleven toonde en of excuus heeft gemaakt.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    alles

    trouwringen - Review over Lucardi

    (opgelost via KLACHT.nl Lucardi, 200 euro teruggekregen, en het diamantje er niet in ) Gisteren trouwringen uitgezocht, ik zei nog mn vriendin wil 1 met een zo klein mogelijk diamantje, liefst zonder, de verkoopster zei niets. uiteindelijk mooie ring uitgezocht met klein diamantje 799 euro. komen we thuis kijken op de website staan de trouwringen per paar op voor 599 zonder diamantje in damesring ipv 799 ik de volgende ochtend meteen de winkel bellen, ik zeg ik wil de dames ring graag zonder diamantje want dan zijn ze 599, zegt de winkeldame ik bel hoofdkantoor om te zien wat er mogelijk is, ze belt terug, helaas niets te veranderen. ik bel zelf hoofdkantoor, was nog wel mogelijk ringen waren nog niet gemaakt maar moest ik 100 euro !!! anuleringskosten betalen omdat ik de order wijzigde, Klantvriendelijkheid ho maar!!!

    Sterke punten
    groot asorti

    Zwakke punten
    oneerlijk niet klantvriendelijk en oplossingsgericht

    Eugene van Baal - Review over Eugene van Baal

    Ik en vele anderen zijn altijd erg netjes behandeld bij van Baal. Ik zag een review dat er 35 euro betaald moest worden om een band te veranderen. Als de schroef vast zat is er erg veel tijd besteed aan dit kostbare artikel en is het bedrag erg laag; er is misschien wel 45 minuten besteed aan dit akkefietje. Ik vind het dan erg onhandig om de behulpzame juwelier zwart te maken.

    Sterke punten
    kennis van zaken hard werken voor de klant snelle reactie op schriftelijke vragen

    Zeer klantonvriendelijk en onbeschoft - Review over Eugene van Baal

    k heb een Rolex Datejust onlangs kado gedaan, waarbij de gelukkige hiermee naar deze juwelier is gegaan om de band op maat te laten verstellen. Ookal is deze winkel zelf geen rolex verkooppunt, toch zou je een nette service mogen verwachten. Het zou enkele dagen duren en ze wisten ook nog niet wat de kosten zouden worden, ivm een erg strakke schroef. Uiteindelijk was het niet klaar op de afgesproken dag, en duurde het nog eens 5 dagen extra. De verkoper gaf aan dat er nooit een exacte dag was afgesproken, en we werden kortom als leugenaars bestempeld. Ondanks de belofte om de kosten-indicatie per email te mogen ontvangen, hadden we tot dusver ook nog niets vernomen. Na de 5 extra dagen, voor het verwijderen van de schakel, moesten wij plots 35euro betalen. Nu hebben wij begrip voor de tijd en werkzaamheden van de betreffende horlogemaker waar het horloge heen is gestuurd, maar dat dit vanuit de winkel zonder enige communicatie vooraf zomaar wordt verrekend, is echt een ongelooflijke slechte service. Er werd ook in geen enkele vorm begrip noch compensatie geboden. Het bleef enkel bij een "Ja sorry". Dat het om een reparatie gaat van een hoogsegment horloge, is maar detail, maar deze winkel is echt een aanfluiting als het om email, telefonische, en persoonlijke service gaat. Er is geen excuus gemaakt mbt de lange wachttijd, ook niet mbt het feit dat we praktisch uitgemaakt worden voor leugenaar mbt de levertijd. Ik hoop dat Eugene van Baal erg content is met de 35 euro.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    - klantonvriendelijk - onbegripvol - afspraken niet nakomen - klant uitmaken voor leugenaar

    onbetrouwbaar - Review over Heetman Juweliers

    mijn ervaring met heetman rotterdam is een zeer slechte. niet alleen brengt hij torenhoge onkosten in rekening, ook is de waarheid bij dit bedrijf ver te zoeken. Een door mij ter reparatie aangeboden Rolex uurwerk op 6 juni 2014 werd door Heetman op 11 juni 2014 geschat op euro 1230,--. Voor dit bedrag mag men toch wel een behoorlijke service verwachten. Niets is minder waar : een opsomming : Op 9 juli 2014 gebeld met heetman omtrent de status - antwoord van Heetman "het kan nog wel 4 weken tot 8 weken duren. Op 10 juli 2014 telefoon ontvangen van heetman, dat horloge reparatie klaar was en afgehaald kon worden. Op 17 juli 2014 Rolex horloge retour naar Heetman omdat het 's-morgens steeds stil stond. Dhr. Heetman beloofde mij op 18.07.2014 te bellen. Op 18 juli 2014 heb ik zelf maar gebeld met Heetman en kreeg van hem te horen, dat hij geprobeerd had mij te bereiken, maar een foutief nummer had gebruikt. Vreemd gezien het eerdere kontakt op 10 juli 2014. Dhr. Heetman zou mij op 20.07.2014 opnieuw bellen omtrent de stand van zaken na een weekend verblijf van het horloge in de safe van Heetman.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    Dhr. Heetman heeft geen waarheidsgevoel. Zijn verhaal hangt aan leugens aan elkaar. Hij geeft ook geen enkele explicatie noch excuses omtrent zijn wanprestaties.

    Armbandje veeeel later klaar dan afgesproken - Review over Lucardi

    Vorige week heb in een armbandje besteld bij lucardi VENLO. Deze wilde ik graag laten graveren. Het armbandje zou ik vanaf woensdag kunnen ophalen. Ik ging er vrijdag naar toe om het armbandje op te halen maar toen konden ze het nergens vinden. Hij was naar een verkeerd filiaal gestuurd. Ik moet nu meer dan een week wachten op het armbandje. Vandaag is de verjaardag waar ik dit armbandje Kado zou doen, hier kan ik nu met lege handen naar toe, bedankt lucardi! Ik kon m'n geld ook niet terug krijgen, aangezien de vrouwen in de winkel niet wisten of het armbandje al gegraveerd was. De vrouwen in de winkel wisten zoiezo niet veel.. Ze konden eigenlijk al mijn vragen niet beantwoorden. Ik kom vrij vaak in deze winkel en de medewerksters zijn over het algemeen chagrijnig en onvriendelijk. Dit is dan ook de laatste keer dat ik hier kom.

    Batterij vervangen is te moeilijk - Review over Lucardi

    Geachte lezer, (ja, het is een flink verhaal) Wilde de batterij laten vervangen bij Lucardi te Arnhem Kronenburg van mijn 600 euro kostende horloge van het merk Tissot. Ook graag het horloge laten afpersen zodat deze weer waterdicht zou worden volgens de specificaties. De kosten hiervan waren 25,- maar ja, hiervoor kan ik het niet zelf.. Na 4 weken! (jaja) kon ik mijn horloge weer ophalen. Echter, mijn horloge liep na een paar weken al flink achter. Hierom ben ik teruggegaan om te vragen wat hier aan te doen? De medewerkster deelde mee dat het uurwerk mogelijk versleten zou zijn maar dit leek mij sterk mbt. tot dit kwaliteitshorloge van 3 jaar jong en de vervanging van alleen! een batterij. Hoe denkt men te komen tot een dergelijke uitspraak?? Maar goed, mijn vertrouwen is voorgoed weg mbt. deze pruts-zaak. Advies: ga voor goede reparaties/ vervanging naar een degelijke juwelier. met vriendelijke groet, Jansen

    Sterke punten
    nog niet ontdekt...

    Zwakke punten
    geen expertise voor zover bekend..