Lucardi juwelier is de grootste juweliersketen in Nederland en met een landelijke dekking altijd dichtbij. Voor de laatste trends op het gebied van sieraden en horloges ben je bij Lucardi Juwelier aan het juiste adres. Hip en trendy zijn de sleutelwoorden, maar nog belangrijker is de betaalbare prijs. Lucardi Juwelier onderscheidt zich op een aantal punten van de traditionele juwelier. Het open winkelfront is zeer uitnodigend; je loopt er zo naar binnen. De winkels zijn zo ingericht dat je zelf je keuze kunt maken. De sieraden en horloges zijn overzichtelijk gepresenteerd in glazen vitrines. Vanzelfsprekend zijn er deskundige verkoopmedewerkers aanwezig om te adviseren en te assisteren.

Lucardi Reviews

  • Armandje gekocht, bij thuiskomst zag ik dat de sluiting niet goed dicht kon. Hiermee terug geweest, maar werd weer naar huis gestuurd met de mededeling dat dit normaal is en geen kwaad kan. Vervolgens het armandje dus wel kwijt geraakt... Opnieuw terug gegaan naar de winkel, maar werd totaal geen gehoor aan gegeven.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Slecht product
    Slechte service

    Door C op 20 februari 2020 Reageer
  • Armandje gekocht, bij thuiskomst zag ik dat de sluiting niet goed dicht kon. Hiermee terug geweest, maar werd weer naar huis gestuurd met de mededeling dat dit normaal is en geen kwaad kan. Vervolgens het armandje dus wel kwijt geraakt... Opnieuw terug gegaan naar de winkel, maar werd totaal geen gehoor aan gegeven.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Slecht product
    Slechte service

    Door C op 20 februari 2020 Reageer
  • Heel onvriendelijk behandeld lucardi heerhugowaard zilverenarmbandje gekregen voor mijn verjaardag dus geen bon na nog geen 3 mnd al stuk ik terug omdat ik geen bon had werd er niks mee gedaan !! Zag dat het armbandje € 20 had gekost ! Hele slechte ervaring rijker en een armbandje waar ik niks meer mee kan en wat is het voor zo grote zaak dat wat ze zeggen een kleine moeite om een nieuw armbandje te geven !!! Lucardi mag wel eens aan klantvriendelijheid en service in de leer gaan !!

    Sterke punten
    Helemaal niks

    Zwakke punten
    Leren klantvriendelijk !!!

    Door Marja de Jongslrchte op 29 januari 2020 Reageer
  • mijn dochter werd in Februari 2019 50 jaar en ik kocht voor haar bij Lucardi oneline een bicolor armband,Bij levering niet in een leuk doosje of zo,nee in een klein plastic zakje.Na 4 maanden viel het armbandje uit het niets van haar pols af.Geen nood even gebeld naar lucardi,maar die deelde haar mee dat ze naar een winkel moest gaan voor reparatie. Nu is er in Zaandam een lucardi winkel,maar die konden volgens de medewerkster de reparatie niet uitvoeren en de armband moest opgestuurd worden en verder vertelde de medewerkster dat de garantie was verlopen, na 4 maanden????. tevens kon de medewerkster niet vertellen wat de reparatie en opsturen ging kosten. Mijn dochter ging hiermee niet akkoord .Zij is in totaal naar 5 juweliers gegaan om de armband te laten repareren, 4 waagden zich hier niet aan vanwege in hun ogen de slechte kwaliteit van de armband, één juwelier heeft de armband dan toch gerepareerd, maar verloop van tijd brak de armband weer uit het niets en op een andere plaats,de juwelier heeft hem nogmaals gerepareerd en u raad het al tenderde maal brak de armband en weer op een andere plaats uit het niets. Toen heb ik als vader en AOWer.(de prijs van de armband was voor mij een rib uit mijn lijf) een heel boze brief aangetekend met de armband als inhoud gestuurd naar het hoofdkantoor in Den Haag, met de mededeling dat zij hun rotzooi terug kregen en ik mijn geldelijk verlies nam zo als is, wel de rekening meegestuurd. Net voor Kerst krijg ik mail van lucardi dat ze natuurlijk alles betreuren en dat zij nog nooit klachten hadden gehad van de betreffende armband en dat zij de aankoopsom terug gingen betalen,wat inderdaad ook gebeurd is(dit is in ieder geval een pluspunt). Maar wat ik mij nu afvraag, als de betreffend armband zo goed is en nog nooit klachten zijn geweest, waarom betaal je dan de koopsom terug en stuur je geen nieuwe armband, dat geeft toch te denken over die armband

    Sterke punten
    terug betalen van de koopsom 11 maanden na aankoop

    Zwakke punten
    slecht service in de winkel in Zaandam en geen deskundig personeel
    tevens slechte service voor op het sturen van een duur armband in een plastic zakje

    Door Hemling op 6 januari 2020 Reageer
  • Heb een armbandje gekocht na 3 weken kapot Geen garantie viel niet ovef te praten.Maak kosten 50 euro voor een armbandje van 100 euro.Hun zullen 25euro betalen maar ik ben het er niet mee eens.Ik wil een duurdere kopen met korting of gratis gemaakt hebben.

    Zwakke punten
    Geen garantie

    Door Maria van Dijk op 23 december 2019 Reageer
  • Ringen besteld en betaald.. bij ophalen bleken ze te klein te zijn terwijl ik een eigen ring had meegegeven.. kunnen ze niks aan doen en dikke doei was het.. ze ging gewoon de volgende klant al helpen! echt beschamend!

    Sterke punten
    Geen idee. Kan niks verzinnen!

    Zwakke punten
    Slechte service, niet behulpzaam, en zooooo niet vriendelijk!

    Door Kim op 21 december 2019 Reageer
  • Ringen besteld en betaald.. bij ophalen bleken ze te klein te zijn terwijl ik een eigen ring had meegegeven.. kunnen ze niks aan doen en dikke doei was het.. ze ging gewoon de volgende klant al helpen! echt beschamend!
    Ik wilde 1 ster geven maar dan komt de review niet door!

    Sterke punten
    Geen idee. Kan niks verzinnen!

    Zwakke punten
    Slechte service, niet behulpzaam, en zooooo niet vriendelijk!

    Door Kim op 21 december 2019 Reageer
  • Ringen besteld en betaald.. bij ophalen bleken ze te klein te zijn terwijl ik een eigen ring had meegegeven.. kunnen ze niks aan doen en dikke doei was het.. ze ging gewoon de volgende klant al helpen! echt beschamend!

    Sterke punten
    Geen idee. Kan niks verzinnen!

    Zwakke punten
    Slechte service, niet behulpzaam, en zooooo niet vriendelijk!

    Door Kim op 21 december 2019 Reageer
  • Ringen besteld en betaald.. bij ophalen bleken ze te klein te zijn terwijl ik een eigen ring had meegegeven.. kunnen ze niks aan doen en dikke doei was het.. ze ging gewoon de volgende klant al helpen! echt beschamend!

    Sterke punten
    Geen idee. Kan niks verzinnen!

    Zwakke punten
    Slechte service, niet behulpzaam, en zooooo niet vriendelijk!

    Door Kim op 21 december 2019 Reageer
  • Twee weken geleden zijn wij naar Lucardi Zoetermeer gegaan om onze trouwringen uit te zoeken. Wat een geweldige service hebben wij gekregen. De zeer vriendelijke jongedame nam de tijd om ons te helpen met de maten van de ringen. Na twee weken konden wij onze ringen ophalen. Ook nu weer geholpen door dezelfde jongedame. Wij hebben niets dan lof over de service van Lucardi Zoetermeer
    Lieve Tara, dank je wel.

    Sterke punten
    Geweldig vriendelijk, vakkundig personeel.

    Zwakke punten
    Helaas te weinig personeel, maar zelfs tijdens grote drukte werken de dames met een glimlach op hun gezicht.

    Door Caroline op 18 oktober 2019 Reageer
  • Belachelijke service! Slechte kwaliteit sieraden. 2x in 3 weken ketting gebroken! 1ste keer netjes een nieuwe gekregen, 2de keer konden ze niets betekenen en zeer onvriendelijk te woord gestaan! Ik kom hier noooooit meer!

    Sterke punten
    Lage prijzen

    Zwakke punten
    Communicatie
    Kwaliteit
    Service

    Door Sanne op 3 oktober 2019 Reageer
  • Prettig, vakkundig en wat ouder personeel stond er in het filiaal. Ik wilde een gouden geboorte armbandje voor mijn pasgeboren kleindochter. Ik ben prima geholpen en ik mocht wachten op het graveren, dus stond met netjes ingepakt armbandje binnen een half uur weer buiten. Prima service van de dames in Vlissingen.

    Sterke punten
    Ontzettend vriendelijk, vakkundig en behulpzaam personeel.

    Zwakke punten
    Soms weinig personeel in de winkel, daardoor een lange wachttijd. (ze helpen wel, zelfs met drukte, met een glimlach)

    Door Cindy op 10 september 2019 Reageer
  • Aankoop via bol.com
    Ze beloven van alles via hun retourinstructies zoals gratis omruilen in de winkel. maar komen hun beloftes niet na terwijl je aan alle voorwaarden voldoet. als je dan naar de winkel zelf gaat op 31-12-2017 in terneuzen en ze zien dat me dochter het gesprek opneemt kan het in een keer wel en vandaag krijg ik weer mail van jullie dat het niet mogelijk is. wel weten wat je wilt he lucardi en geen loze beloftes maken aub

    Door Peter op 2 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Op 30 november 2016 kocht mijn man voor mij een ketting met hanger en een oorbellen setje.
    Op 20 december ging ik naar bed en viel de ketting kapot uit mijn kleding. Het hangertje was kwijt.
    In de winkel kreeg ik te horen dat er geen garantie was en dat ik het maar gewoon opnieuw moest kopen. Het was maar €40. Verder was het logisch dat het kettinkje was gebroken, want ik droeg een sjaal.
    Het maken van het kettinkje kostte €15, dus ik kreeg het advies gewoon alles nog een keer te kopen. Want het kettinkje los kostte misschien wel minder dan € 15!
    Mijn eindconclusie is: KOOP NOOIT IETS BIJ LUCARDI.

    Sterke punten
    landelijk veel winkels met goedkoop, onprofessioneel persoon.

    Zwakke punten
    geen service, niet meedenken van persoon, geen garantie.

    Door Monique op 8 januari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • (opgelost via KLACHT.nl Lucardi, 200 euro teruggekregen, en het diamantje er niet in )

    Gisteren trouwringen uitgezocht, ik zei nog mn vriendin wil 1 met een zo klein mogelijk diamantje, liefst zonder, de verkoopster zei niets. uiteindelijk mooie ring uitgezocht met klein diamantje 799 euro. komen we thuis kijken op de website staan de trouwringen per paar op voor 599 zonder diamantje in damesring ipv 799 ik de volgende ochtend meteen de winkel bellen, ik zeg ik wil de dames ring graag zonder diamantje want dan zijn ze 599, zegt de winkeldame ik bel hoofdkantoor om te zien wat er mogelijk is, ze belt terug, helaas niets te veranderen. ik bel zelf hoofdkantoor, was nog wel mogelijk ringen waren nog niet gemaakt maar moest ik 100 euro !!! anuleringskosten betalen omdat ik de order wijzigde, Klantvriendelijkheid ho maar!!!

    Sterke punten
    groot asorti

    Zwakke punten
    oneerlijk niet klantvriendelijk en oplossingsgericht

    Door Riksten op 16 oktober 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Vorige week heb in een armbandje besteld bij lucardi VENLO. Deze wilde ik graag laten graveren.
    Het armbandje zou ik vanaf woensdag kunnen ophalen. Ik ging er vrijdag naar toe om het armbandje op te halen maar toen konden ze het nergens vinden. Hij was naar een verkeerd filiaal gestuurd. Ik moet nu meer dan een week wachten op het armbandje. Vandaag is de verjaardag waar ik dit armbandje Kado zou doen, hier kan ik nu met lege handen naar toe, bedankt lucardi!
    Ik kon m'n geld ook niet terug krijgen, aangezien de vrouwen in de winkel niet wisten of het armbandje al gegraveerd was. De vrouwen in de winkel wisten zoiezo niet veel.. Ze konden eigenlijk al mijn vragen niet beantwoorden.
    Ik kom vrij vaak in deze winkel en de medewerksters zijn over het algemeen chagrijnig en onvriendelijk. Dit is dan ook de laatste keer dat ik hier kom.

    Door Ka rin op 7 februari 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Geachte lezer, (ja, het is een flink verhaal)
    Wilde de batterij laten vervangen bij Lucardi te Arnhem Kronenburg van mijn 600 euro kostende horloge van het merk Tissot. Ook graag het horloge laten afpersen zodat deze weer waterdicht zou worden volgens de specificaties. De kosten hiervan waren 25,- maar ja, hiervoor kan ik het niet zelf..
    Na 4 weken! (jaja) kon ik mijn horloge weer ophalen.
    Echter, mijn horloge liep na een paar weken al flink achter.
    Hierom ben ik teruggegaan om te vragen wat hier aan te doen?
    De medewerkster deelde mee dat het uurwerk mogelijk versleten zou zijn maar dit leek mij sterk mbt. tot dit kwaliteitshorloge van 3 jaar jong en de vervanging van alleen! een batterij. Hoe denkt men te komen tot een dergelijke uitspraak?? Maar goed, mijn vertrouwen is voorgoed weg mbt. deze pruts-zaak.
    Advies: ga voor goede reparaties/ vervanging naar een degelijke juwelier.
    met vriendelijke groet, Jansen

    Sterke punten
    nog niet ontdekt...

    Zwakke punten
    geen expertise voor zover bekend..

    Door jansen op 22 juli 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Lucardi

Schrijf je eigen review



JuweliersNederland.nl

Op JuweliersNederland.nl lees je reviews over alle juweliers van Nederland. Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten. Deel jouw juwelier ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!