Lucardi juwelier is de grootste juweliersketen in Nederland en met een landelijke dekking altijd dichtbij. Voor de laatste trends op het gebied van sieraden en horloges ben je bij Lucardi Juwelier aan het juiste adres. Hip en trendy zijn de sleutelwoorden, maar nog belangrijker is de betaalbare prijs. Lucardi Juwelier onderscheidt zich op een aantal punten van de traditionele juwelier. Het open winkelfront is zeer uitnodigend; je loopt er zo naar binnen. De winkels zijn zo ingericht dat je zelf je keuze kunt maken. De sieraden en horloges zijn overzichtelijk gepresenteerd in glazen vitrines. Vanzelfsprekend zijn er deskundige verkoopmedewerkers aanwezig om te adviseren en te assisteren.

Lucardi Reviews

  Verschrikkelijk lelijke graveur

  Mijn man heeft voor mij een ketting besteld met graveur. Je kiest iets uit en gaat er van uit dat het op de afbeelding lijkt wat je gekozen hebt. Dit is dus niet t geval. Het lijkt er niet eens een klein beetje op. Het is grof, dik en niet netjes gegraveerd.. bizar gewoon. Nu heeft Lucardi zich ingedekt door er onder te schrijven. Het is een indicatie en kan verschillen van de werkelijkheid. Echt te gek voor woorden dat ze een ketting voor zoveel geld, zo hebben verpest. En ho maar dat je nog reactie krijgt op je 2de mail.

  Zwakke punten
  Geen reactie meer en geen goede service. Lelijke graveur, ik raad niemand aan om daar je ketting te laten graveren!!!

  Geloof je nog in wonderen

  Belofte maakt schuld zegt het spreekwoord, hebben ze nog nooit van gehoord. Vandaag besteld, morgen in huis, vergeet het maar.

  Sterke punten
  1 ster is nog teveel

  Zwakke punten
  Beloftes nakomen

  Zeer slechte levering en service

  Maken hun belofte iet waar en liegen alles aan elkaar

  Sterke punten
  goed in afspraken niet nakomen

  Zwakke punten
  alles

  Slechte klantenservice

  In tegenstelling tot de vriendelijke service in de fysieke winkel is de klantenservice (chat/mail/telefonisch) uitermate onbevredigend. Een ring moest besteld, zodat je een emailadres doorgeeft voor contact. Tevens klantenkaart meegekregen voor spaarpunten. Als je dan eerst de klantenkaart registreert met hetzelfde emailadres, en je probeert daarna met ditzelfde emailadres een klantenpagina te realiseren, dan blijkt dat niet meer te lukken, want op allerhande manieren is dit mailadres compleet geblokkeerd om ook maar iets te regelen. (Bv. de bestelprocedure van de ring te volgen) \\r\\nAls je dit aankaart bij de klantenservice wordt je of niet goed geholpen of men luistert/leest niet wat er gevraagd wordt, maar het ergste is, men komt niet met een oplossing. Als je dan logischerwijs enigszins geïrriteerd reageert, kun je een onprettige tegenreactie tegemoet zien, bv. in een zeer lange afsluitende mail waarin mij gewezen wordt op onvriendelijke terminologie, wat eigenlijk bij nalezing best wel meeviel.

  Sterke punten
  Winkel personeel klantvriendelijk.

  Zwakke punten
  Klantenservice onbekwaam, en snel op de teentjes getrapt.

  Flutarmband

  leren armband gekocht met zogenaamd stevige magnetische sluiting. Binnen 2 weken al verloren ! Conclusie : Lucardi verkoopt flut armband

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Reactie na klacht : vervelend dat u hem verloren hebt.

  Geen service en verkopen rommel

  Een half jaar geleden heb ik hier een armband voor mijn moeder besteld. De armband is niet vaak gedragen en toch gaat hij nu al kapot bij de sluiting. Ik lees online dat dit vaker een probleem is. Lucardi geeft totaal geen service om dit op te lossen. Online sturen ze je naar de winkel en in de winkel zeggen ze: ja we kunnen het maken maar het gaat zo weer kapot dan. Met andere woorden: de verkoopster weet dat het troep is. Ik raad andere af om hier sieraden te kopen.

  Nooit is bestellen

  Ik heb ze 1 ster gegeven omdat, dit verplicht is maar dit bedrijf verdient helemaal geen ster! Ik heb een graveerde hanger besteld deze was niet gegraveerd maar gelaserd met als resultaat dat het zilver compleet wit is geworden. Lucardi geeft in de 1ste mail aan dat dit veroorzaakt is omdat hij is gelaserd en niet is gegraveerd als ik daarop aangeef dat ik hem wel gegraveerd zou willen hebben ipv gelaserd zeggen ze in eens dat hij wel gegraveerd is en willen niets doen. Ook wordt aangegeven door lucardi als ik in zou zoomen op hun voorbeeld fotos ik duidelijk zou zien dat het wit zou zijn. Om nog een keer na te kijken heb ik ingezoomt op de foto waarop ik het nog niet kon zien. Als ik dit bij hun aangeef met daarbij de vraag of het uberhaut normaal is dat ik moet inzoomen op een voorbeeld foto om een realistische beeld te krijgen krijg ik geen reactie van hun!

  Zwakke punten
  Levering van kwaliteit Klant vriendelijkheid Oplossen van het probleem

  Zeer ontevreden

  Het armbandje werdt snel geleverd. Iets te snel misschien, het gekozen lettertype voor de gravure was onjuist. De naam van mijn dochter stond scheef op het armbandje. Hier mijn teleurstelling over geuit via een mail met foto's en tekst. Het antwoord wat ik kreeg kwam met andere woorden op neer niet zeuren, dit is het en we doen er niks mee. Zeer slechte klantenservice

  Sterke punten
  Producten worden snel geleverd.

  Zwakke punten
  Communicatie 0 Klanten tevredenheid 0 Ronduit slecht

  Super slechte service

  Mijn mk horloge naar Lucardi gebracht voor een nieuwe batterij. Ze hebben mijn horloge gesloopt en in de kleine lettertjes staat dat als ze hem slopen de kosten voor eigen rekening zijn. Verder moest het hele gesprek gevoerd worden met een erg jonge medewerker zonder werkervaring. De manager bleef haar vervolgens maar op en neer sturen met verhalen die ze aan mij door kon geven. Vervolgens nog erg onvriendelijke mailtjes achteraan gekregen. Ik en mijn familie komen hier iniedergeval nooit meer terug

  Klantonvriendelijk

  Vandaag vrijdag om 17.00u in de rij om een horloge te kopen. We wisten precies welke. Dus het bezoekje hoefde niet lang te duren. Er stond wel een rij . Wij sloten ons aan en waren als 4e aan de beurt. Maar klanten bleven erg lang in de winkel. Om 17.26 kwam een medewerkster naar buiten om te zeggen helaas Julie gaan niet meer gejolpen worden. Echt nadat we dus 26 minuten hebben gewacht. NIemand vh personeel heeft in die 26 minuten de moeite genomen om ons op de hoogte te stellen dat er niemand meer geholpen gaat worden. Sterker nog die dames maakten gewoon het metalen luik dicht. Erg onbeschoft en arrogant. Alle 6 klanten die nog stonden te wachten hebben gezegd Lucardi NOOIT MEER!!!\\r\\nBIJ DEZE DUS!!!\\r\\n\\r\\nTrouwens 1 ster is nog te veel.\\r\\n

  Sterke punten
  Sterke???

  Zwakke punten
  Heb je nog even???

  Zeer slechte kwaliteit en klantenservice

  Zeer slecht. Ik had een ringetje besteld voor mijn dochter. Na enkele weken was het helemaal verbogen en vielen de steentjes eruit. Bij de klantenservice werd ik direct in een zeer onbeschofte mail beschuldigd dat er iets mee gebeurd was en dat ik daarover niet eerlijk was. Naar aanleiding van mijn reactie daarop, ontving ik een nog onbeschoftere mail met daarin de tekst Laat dat duidelijk wezen. Deze werd later geprobeerd te corrigeren door een andere mail zonder die tekst.

  Sterke punten
  Vriendelijke dames in de winkel

  Zwakke punten
  Kwaliteit product en klantenservice

  Zeer slecht product en hele slecht service

  Ik had een naamketting besteld bij Lucardi, maar toen ik em thuis kreeg leek het er erg op dat er geen India stond maar Inda. Ik heb het aan verschillende mensen laten zien en die zeiden allemaal dat er Inda stond en geen India. Als je goed kijkt en je weet dat het India moest wezen dan zie je dat de kleine i in de letter d zit. Dus totaal mislukt. Contact met Lucardi opgenomen en die vonden dat er wel India stond (ja duh, die zullen wat anders zeggen) Kreeg een mailtje van ze dat hun oordeel was dat het prima in orde is zo en ze niets voor ons konden doen. Wat een slechte service, ik hoop dat veel mensen deze reviews lezen en vooral niets bestellen bij Lucardi. U bent gewaarschuwd. Jammer dat ik minstens 1 ster moet geven, zelf dat is nog veel te veel.

  Sterke punten
  Totaal niets....

  Zwakke punten
  Kost me uren om dat op te schrijven...

  Oplichters

  Ik had mat/glans oorringen besteld. Krijg totaal verkeerde oorringen grote met kristal. Meteen retour gedaan op 20 januari 2021. Nog geen reactie gehad en nog geen geld terug. Niet bij Lucardi bestellen. Service is bar slecht!!!! Oplichters

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Oplichters.

  Slechte service

  ⚠️OPGEPAST Bestel NIET via Lucardi Online!!! Als het niet goed is kun je weken wachten op je geld OF FLUITEN NAAR JE GELD⚠️ 4 weken geleden heeft onze dochter een bestelling geplaatst bij Lucardi online algemeen ( winkels zijn immers niet open). Binnen een dag hadden we het product in huis. Supersnel! MAAR.....Armband was veel te groot. Retour gestuurd netjes via DHL. Nu zijn we drie weken verder en heeft ze haar geld nog steeds niet terug. Van het kastje naar de muur wordt ze gestuurd en telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Schandalig!!!

  Sterke punten
  Als er gekocht moet worden gaat het supersnel

  Zwakke punten
  Geld retour als product niet in orde is. Niet telefonisch bereikbaar Slechte service!

  Helix scheef gezet!

  Tijdje terug mijn helix laten zetten (linker oor) bij lucardi. Werd super vriendelijk geholpen in het filiaal in Amersfoort. Helaas is mijn helix hartstikke scheef gezet. De achterkant zit wel bijna een halve centimeter lager dan de voorkant!! Ik zag dat ze toevallig ook helix zetten en wou toch mijn 4e gaatje laten zetten aan beide kanten (die trouwens wel mooi gezet zijn en goed zijn genezen) en dacht ik kan net zo makkelijk de helix dan ook meteen daar doen. Slechte keuze want is heel scheef! Ook zeker niet waard voor de prijs. Nu heb ik ook het geluk dat piercings bij mij vaak goed genezen en ik het risico dus durfde te nemen het niet bij een officiële piercer te doen. Voor de mensen die dit niet hebben of niet weten zal ik altijd adviseren naar een gediplomeerd piercer te gaan! Ook ik ga voor een piercing in vervolg toch maar gewoon naar de piercer waar ik degene in mijn rechter oor ook heb gezet.

  Nooit zaken mee doen

  Vreselijk! Komen beloftes niet na. Ik zit al een maand op mijn retourbedrag te wachten. Geen contact mogelijk

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Contact,betrouwbaarheid, terug betaling. Maken geen enkele belofte waar. Nooit iets kopen

  Slecht

  Klantenservice onbereikbaar en op email wordt niet gereageerd. Ik stuurde iets terug wat betaald is. al 2 weken geleden als retour bij hun binnengekomen, en nog niets terug ontvangen. Laatste keer lucardi voor mij.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Een hoop

  Slecht geschoten

  Mijn linker oor is goed geschoten qua cm ertussen (ik heb een 2e en 3e gaatje laten schieten) en bij mijn rechteroor zit er helemaal geen cm tussen mijn tweede en derde gaatje. Deze oorbellen schuiven praktisch over elkaar heen als ik ze in doe! Het is enorm slecht geschoten en t enige wat die medewerkster van lucardi de hele tijd zei was “ik schiet meerdere gaatjes op een dag ik weet hoe het moet” nou niet dus. Ik zou sterk afraden om bij lucard breda/Etten leur (want ze schiet bij beide zaken) je gaatjes te schieten.

  Zwakke punten
  Gaatjes verkeerd schieten, t ene oor heeft andere cm tussen de gaatjes dan de andere

  Besteld, betaald, maar niet geleverd.

  Mijn echtgenoot heeft een mooi kerstcadeau voor mij gekocht online. Deze had allang bezorgd moeten worden. Echter is dit tot op heden niet gebeurd, terwijl Lucardi het omgekeerde beweert. Mede kunnen wij via track en trace zien dat de producten nog steeds onderweg zijn.

  Sterke punten
  Niet

  Zwakke punten
  Leveren niet.

  Super onvriendelijk geholpen

  Ik heb gisteren mijn 9-jarige dochter naar Lucardi in Almelo gebracht om gaatjes in haar oren te laten schieten. Kreeg een heel onvriendelijke verkoopster die dit in eerste instantie niet wide doen en later zich had bedacht en zonder enig uitleg en met een onvriendelijke houding dit alsnog wilde doen. Mijn dochter kreeg geen fijn gevoel bij deze verkoopster en toen besloten wij weg te gaan en de volgende dag het opnieuw te proberen in de hoop een vriendelijker verkoopster te treffen. Na de teleurstelling te hebben verwerkt zijn wij vandaag opnieuw naar Lucardi Almelo gegaan. Opnieuw werden wij teleurgesteld omdat er nu geen tijd voor zou zijn ivm de plotselinge sluiting van de winkels vanaf morgen. Complete onzin, er waren daar 3 personeelsleden en dan is er niet 1 die even 3 minuten tijd heeft om een meisje van 9 jaar te voorzien van gaatjes en oorbellen?? Echt grote onzin, mede omdat mijn man nog had gebeld of het met mogelijk was en er werd gezegd dat het zeker mogelijk was!!! Echt belachelijk maar waar het personeel daar wel goed in is is het teleurstellen van een 9-jarig meisje wat haar angst overwon en graag voor de kerst oorbellen wilde.

  Sterke punten
  Onvriendelijkheid

  Zwakke punten
  Arrogantie

  Beschadigd product ontvangen...

  Ik had een kerstcadeau online besteld een heren horloge van Pulsar met gravure. Toen ik hem binnen kreeg stonden eerst de voor en achterkant verkeerd. Heb ik recht laten zetten in het Lucardi filiaal in Barneveld met bescherming en al. Kwam ik thuis haalde ik de bescherming eraf bleek dat er door de gravure een dikke kras zat en aan de zeikant ook nog 3. Toen heb ik met de klantenservice contact opgezocht zeggen ze dat ze niks voor me kunnen doen, omdat het online is gekocht. Toen heb ik het filiaal nog gebeld maar zij kunnen het ook niet reparen, omdat de medewerker die het horloge had recht gezet heeft gezegt dat er niks beschadigd aan is en nu heb ik een beschadig product die ik nu als cadeau moet geven. Heb altijd veel gekocht bij Lucardi maar zijn mij als klant nu echt kwijt. Klanten service is heel onvriendelijk en eigenlijk kan je helemaal niks als je product binnen krijgt die kapot is omdat het woord tegen woord is. Ik ben nog niet klaar met Lucardi en neem verdere actie voor een redelijk product.

  Lucardi echt bagger

  Lucardi echt bagger. Zaterdag 5 december drie kettingen besteld met 20% weekend korting. Aangegeven dat ik deze donderdag zou willen ontvangen omdat diegene die het ontvangt als cadeau dan niet thuis is. Heb het product betaald, en er was voldoende voorraad op de website. Je kunt er dan vanuit gaan dat mijn bestelling dan wordt gereserveerd, want heb tenslotte al betaald en aangegeven deze later te willen ontvangen. Vervolgens krijg ik een mail dat het uitverkocht is, ik het geld terug krijg. Een mail gestuurd of ik dan alsnog een alternatief kan aanschaffen mét de korting die ik in het weekend had gekregen, want het was tenslotte niet mijn schuld dat mijn bestelling (lees reservering) is verkocht aan iemand anders. Dit was niet mogelijk. Zou nu dus omdat Lucardi een grove fout maakt €9 euro meer moeten betalen voor een alternatief die hetzelfde kostte met die korting. Voor mij geen Lucardi meer, er is altijd wel weer wat als ik bij hun bestel.

  Terug brengen

  Heb een ring terug gebracht,verkoopster had nog geen kasgeld Ok�. \\r\\nZij vroeg mag ik het op u bank storten Ok� mag.\\r\\nVolgende dag stond er niks op,even bellen en chatten.\\r\\n Wordt mij verteld dat het 10 dagen duurt, waarom zegt zij dit niet\\r\\nhad het anders niet zo geaccepteerd.

  Nooit meer iets kopen bij Lucardi

  Lucardi bedankt voor de service. Oorbellen gekocht eind juli en 3 dagen geleden gaan deze stuk. Top service gehad, not! Niet omruilen maar 3 weken wachten om het te solderen tegen 12 euro. 😏 nogmaals echt een top service. Mail je klantenservice krijg je nog een slapper antwoord. Advies. Ga naar de lokale juwelier en niet naar Lucardi. Ook niet als je door corona gebonden bent aan vakantie in NL. 🤬. Lucardi wat laat je je kennen in deze periode, en dan ook nog een medewerkster alleen laten staan zodat er 3 rijen dik staan en en je personeel geen tijd heeft voor de klant(en). #schaamje #nulservice #klantvaldood #ikdenkalleenaanmezelf 🤨🤨🤨🤨

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Lucardi bedankt voor de service. Oorbellen gekocht eind juli en 3 dagen geleden gaan deze stuk. Top service gehad, not! Niet omruilen maar 3 weken wachten om het te solderen tegen 12 euro. 😏 nogmaals echt een top service. Mail je klantenservice krijg je nog een slapper antwoord. Advies. Ga naar de lokale juwelier en niet naar Lucardi. Ook niet als je door corona gebonden bent aan vakantie in NL. 🤬. Lucardi wat laat je je kennen in deze periode, en dan ook nog een medewerkster alleen laten staan zodat er 3 rijen dik staan en en je personeel geen tijd heeft voor de klant(en). #schaamje #nulservice #klantvaldood #ikdenkalleenaanmezelf 🤨🤨🤨🤨

  Teleurstelling prima verholpen.

  Op 4 oktober mooie ketting besteld. Die werd echter niet geleverd, de ketting bleek niet meer op voorraad te zijn. Ik was dus zeer verbaasd op 12 oktober te zien dat de ketting gewoon weer voor de originele prijs op de website stond. Nadat ik hierover gemaild heb met Lucardi hebben zij mij alsnog de ketting mét korting verkocht. Dat is pas goede service.

  Sterke punten
  Ze begrepen mijn standpunt en hebben mij goed geholpen.

  Zwakke punten
  Jammer dat ik hierover moest mailen, het was beter geweest als Lucardi zelf met het aanbod was gekomen.


Bezoek Lucardi

Schrijf je eigen review