Siebel Juweliers

Siebel Juweliers is al 100 jaar een begrip in Nederland. Met 36 vestigingen door heel Nederland, een Mega Outlet in Amsterdam en een webshop is Siebel Juweliers voor iedereen toegankelijk. Bij ons vindt u een brede collectie horloges, sieraden en trouw/relatieringen. Siebel Juweliers staat bekend om de goede service en klantgerichtheid. Vanuit een traditionele klassieke juwelier heeft Siebel Juweliers de ontwikkeling gemaakt om zich als juwelier ook te kunnen onderscheiden in de juweliersbranche. Door de open en toegankelijke winkels en deskundig personeel is Siebel Juweliers al meerdere keren bekroond door klanten als beste juweliersketen. Juweliers

Siebel Juweliers Reviews

  Steentje uit ring

  Erg teleurgesteld en zal hier nooit meer een sierraad kopen. Meer als een maand geleden een ring gekocht waar steentje meteen van uit is. Omdat ze willen onderzoeken waar dit door komt is mn ring naar hoofdkantoor gestuurd en zou binnen 2 weken reactie krijgen. Tot op heden niks gehoord. 2x gebeld en zijn niet behulpzaam ik moet het afwachten. Schandalig dit. Het koste veel geld en heb nu niks. Ik raad Siebel niemand aan

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Niet klantvriendelijk

  Slechte kwaliteit

  Veel te duur

  Wat een ongelooflijk slecht

  Heb iets besteld bij dit bedrijf niet gekregen

  Wat er was afgebeeld en ook nog meer betaald dan normaal zeer slecht bedrijf zal er ook nooit meer iets kopen en ook tegen niemand zeggen daar moet je iets kopen

  Sterke punten
  Geen sterke punten onbeschoft bedrijf .

  Zwakke punten
  Als is slecht

  Bye bye Siebel

  Recent op een doordeweekse dag bij beide Utrecht Siebelvestigingen binnen gelopen. Als enige klant bij de ene vestiging en bij de andere vestiging was er nog één klant. In beide gevallen na 3 minuten staren naar een Citizen horloge ben ik weggelopen. In beide vestigingen werd ik door beide verkoopdames niet geholpen. Bye bye for ever Siebel.

  Sterke punten
  Mooie zaak

  Zwakke punten
  Je wordt niet geholpen

  Zeer slechte service!

  Ik heb een parel-armbandje gekocht bij Siebel juweliers voor 129 euro. Na 1,5 jaar ging het armbandje kapot (het touwtje waar de parels aanzaten was helemaal versleten en is gebroken). In de winkel gaven ze aan dat dit niet onder de garantie valt en dat het 70 euro kost om dit te repareren. Geen excuses en ook niet bereid om te kijken naar een andere oplossing. Conclusie: slechte kwaliteit, zeer slechte service en veel te hoge prijzen. Hier kom ik nooit meer en ik zou het een ander ook zeker ontraden.

  Sterke punten
  Mooie sierraden

  Zwakke punten
  Slechte service, slechte kwaliteit (gaat snel kapot) en veel te dure prijzen voor de slechte kwaliteit.

  Horlogeband maken is een drama

  Horlogeband maken is een drama



  Op 21 januari 2022 een mooie Seiko dameshorloge gekocht. Om dit horloge passend te maken moesten er een aantal schakels uit de band verwijderd worden. De verkoopster ging dit even doen. Het lukte niet. Een andere verkoopster ging haar helpen. Met veel getimmer en lawaai kwamen de dames terug met het horloge. Het was klaar. De dag erna (gelukkig gebeurde dit thuis) viel het horloge van mijn pols af. De schakels van de band waren los gegaan. Ik terug naar de winkel. Het zou even gemaakt worden. Toen ik de horloge op wilde halen, zei de verkoopster dat hij opgestuurd moest worden om de band te maken. Hij ging diezelfde dag nog weg met de koerier. Het zou ongeveer een week duren. Ondertussen wacht ik al 4 weken op deze horloge. Vele keren telefonisch contact gehad. Iedere keer hetzelfde verhaal. Er wordt aan gewerkt, ik begrijp u helemaal, horloge is opgestuurd naar Seiko. En dat alleen maar voor een band.

  Mijn geduld is op.

  Siebel, ik hoop dat ik de horloge snel terug heb. Het is geen ding van €100,- en dan nog hoort jullie service beter te zijn.

  Mensen, bezint eer je begint.

  Service is echt niet goed.



  Kortingsclub oplichterij

  Siebel biedt kortingen aan van 10% en 5%. Wanneer je deze verwacht te krijgen. Ofwel je denkt er recht op te kunnen hebben. Vergeet het maar. Want deze wordt geven wanneer het hun uit komt. Willekeur. Adverteren er mooi mee. Fabels en leugens. Trap er niet in. Want n ketting gezien op internet kon nog korting af als u blablablabla bent.\\r\\nT.z.t ter plaatse voldeden aan de voorwaarden. Clubmember enz. Geen korting 10 of 5 %. Want deze was er al van af. Zogenaamd n aanbieding. Niet de 1 e x overigens. \\r\\nGewoon naar n Amsterdamse juwelier gegaan. Nusselein overigens. Top geholpen. En 20% korting boven op de prijs. Dat is nog eens n kerstcadeau

  Sterke punten
  Weinig tot geen te duur te star. Geen feelings.

  Zwakke punten
  Moeten geen smoesjes verkondigen.Beloof geen dingen die je vervolgens niet waar maakt.

  Slecht

  Siebel is een van de slechtste bedrijvenvoor zowel klanten als voor hun medewerkers.

  Sterke punten
  N.v.t

  Zwakke punten
  Gierig, draait om geld en helemaal niet tevredenheid.

  Geen fijne ervaring!

  Nog een review

  7 september heb ik een review hier geplaatst. Mijn ring jaja die was gemaakt. Na meer dan 150 km te hebben gereden had ik eindelijk m'n ding retour en gemaakt. Nog geen 2 weken later is hij wederom kapot op dezelfde plek. Denk je een mail te sturen, krijg je geen antwoord meer. Waar gaat dit heen.....

  Zwakke punten
  Alles

  Heel erg teleurgesteld

  Hele, hele slechte ervaring met siebel.

  Ik kreeg een leuke en mooie horloge van Diesel van m'n wederhelft, na een uurtje tikte ik ergens tegenaan en had ik een klein krasje op het glas, ik zwaar teleurgesteld.



  2 dagen later was het batterijtje leeg ondanks dat hij nieuw was.

  Dus ik had geen zin om het ding op te sturen naar de online winkel en ik bracht het na een Google zoekopdracht naar siebel.



  Daar kreeg ik te horen dat het 22 euro zou kosten voor een nieuw batterijtje, en dat hij dacht waterdicht zou zijn, ik zei das goed.



  Ik vroeg of ze het krasje wilden wegpoetsen, maar daar begonnen ze niet aan, dus er moest een nieuw glas in.



  Ik zei doe maar, kosten 88 euro.



  Dus ze pakt hem in en verzend hem, ik krijg een linkje in een email, en ik zou hem kunnen volgen.

  Het zou 3 weken duren, ik had daar geen moeite mee.



  Even doorspoelen, bijna 3 maanden later, na meerdere malen email krijg ik te horen dat het glas niet verkrijgbaar is bij de dealer (vind ik vreemd, want online is het wel bestelbaar).



  Ik was het al zat, dus ik zeg, laat het, zet er een nieuw batterij in, en dan is het wel klaar zo.



  Week later bericht, hij is klaar.



  Dus ik naar de stad, haal het op, en zie dat hij niet loopt, klok staat stil.



  Dus ik vragen, hebben jullie er een nieuwe batterij in gezet?



  Nee meneer, niet gebeurd.



  Dus ik zei, we hebben hier duidelijk contact over gehad, ding heeft alleen maar gereisd, en we zijn meer als 3 maand verder.

  Ik kreeg te horen dat het jammer was, geen sorry, en dat ze nu er een nieuwe batterij in kunnen plaatsen.

  Ik was het zat, maar ik wil eens met iets naar huis dat werkt, dus ik zeg doe maar.



  Ze halen het open, zetten er een batterij in, en ze krijgen de horloge niet meer dicht.



  Dus, hij moest weer op reis.



  2 weken verder, vandaag.

  Ik haal hem op, ik hoor dat hij niet waterdicht is, al hadden we dat wel afgesproken, en dat hij mee mag.



  Ik had er geen zin meer in, heb hem gepakt, betaald en ben naar huis gegaan.



  Bij thuiskomst zie ik dat het glas echt beschadigd is.

  Er zat een klein krasje op toen ik hem wegbracht, krijg hem terug met hoeken uit het glas.



  Woorden kunnen niet beschrijven hoe teleurgesteld ik ben.



  Alle plezier die ik had toen ik mijn horloge kreeg is weg.



  Een nieuwe horloge is een symbool van blijdschap, maar dat is nu heel ver te zoeken.



  Ik heb er jaren langsgelopen, en gekeken naar de mooie horloges in de vitrines, en was onder de indruk van de professionaliteit van deze zaak, maar ik heb me zwaar vergist.



  Ik snap het blijft mensenwerk, maar ik vind niet dat er menselijk met mij is omgegaan.



  Ik vrees dat dit laatste keer was dat ik zaken met deze firma deed.



  Ik wens ze veel succes, en ik hoop dat ze beter met mensen omgaan in de toekomst.



  Gr Danny Radjkoemar

  Sterke punten
  Zd gaan op tijd open

  Zwakke punten
  Communicatie, en menselijk omgaan met de klanten

  The worst experience ever

  The worst experience ever with online jewelry.

  Extremely bad quality of the product.

  I will never buy anything from there.

  Sterke punten
  No strengths

  Gesloopte horloge door siebel

  Had een mooi in nieuw staat horloge gebracht naar Siebel juwelier in weert om de batterij te vervangen .Bij het ophalen min €15 hebben ze bij Siebel de kast van het horloge en het klepje helemaal beschadigd deuk in de kast klepje krom gebogen en een flinke kras erop hebben ze een beetje geprobeerd te poleisten maar haalde helemaal niks uit sterker nog werd alleen maar erger.En verder deden ze er niks aan ben er 4x voor terug gemoeten €80 kwijt aan benzine hoop stress en ze zijden het is wat het is!.🤮En ze liegen alles bij elkaar echt een stel nonows zeer onkundig en zeer onbeleefd.

  Sterke punten
  Liegen en je afpoeieren aan het lijntje houden

  Zwakke punten
  Oplossen wat ze zelf veroorzaakt hebben

  GA HIER NOOIT NAAR TOE!

  Ik neem jullie mee in het verhaal:

  In juni koop ik een ring bij Siebel juweliers. Ik bekijk de ring niet van top tot teen en in eerste instantie zie ik er ook niets aan. Ik neem dan ook de ring mee. Ik heb de ring 2 a 3 keer gedragen en het valt mij op dat de ring gewoon doormidden is. Je kunt het niet goed zien en voelen kun je het al helemaal niet. Maar goed voor een dure ring lijkt mij dit niet de bedoeling? Ik moet dus weer 1,5 uur rijden om die ring weer terug te brengen. De ring is ingenomen en word opgestuurd. Er werd gezegd: mevrouw u wordt op de hoogte gehouden van het proces. Ik dank haar vriendelijk en ik loop de winkel uit. Na 5 weken heb ik nog niks gehoord. De eerste mailtjes gingen er naar toe. Ik kreeg als reactie: ja wij weten ook nog niet hoe en wat. Ik was dus al wat geïrriteerd. Vandaag na 8 weken krijg ik een mail dat mijn ring er is. Maar ik moet nog wel even 32 euro betalen voor de repartie. PARDON??? Een ring die je nog geen maand hebt en alleen op de zondag droeg (i.v.m. werk) en dan kapot gaat moet je ook nog voor betalen. GARANTIE??? En wederom krijg je amper reactie. De volgende keer gaan wij dus gewoon weer naar Pandora of een andere juwelier. Ga hier vooral niet naartoe!!

  Sterke punten
  Niet aanwezig. Ze weten niet eens waar de reparatie formulieren ligt in de winkel.

  Zwakke punten
  Alles. Communicatie, service, snelheid etc.

  Horloge past niet

  Met een polsomtrek van 22 à 23 cm is elk polsbandje van een horloge te kort.<br /><br /><br />

  Bij een band met schakels zijn soms extra schakels te bestellen, maar meestal heeft men daar geen zin in.<br /><br /><br />

  Bij Siebel Alkmaar vond ik een Citizen horloge waarbij extra schakels kosteloos bij besteld konden worden. Hier ben ik op in gegaan.<br /><br /><br />

  Na twee weken kreeg ik te horen dat de schakels er binnen een paar dagen konden zijn, MAAR dan moest ik het horloge wel eerst kopen.<br /><br /><br />

  Resultaat: er ligt een horloge op mijn nachtkastje wat niet past, wat ik niet kan dragen en de extra schakels?<br /><br /><br />

  Geen idee of die ooit nog gaan komen.<br /><br /><br />

  Het horloge terug geven heeft geen zin, want dan krijg je een tegoed bon voor een ander horloge dat ook niet past<br /><br /><br />

  Siebel Alkmaar bedankt voor deze service!

  Sterke punten
  De verkopers hebben een training gehad in het geven van ontwijkende antwoorden.

  Zwakke punten
  Verkoop heeft prioriteit. De klant is ondergeschikt.

  Zeeeeeeeer onbeschoft behandeld

  In vestiging ‘s-Hertogenbosch zeer onbeschoft en klantonvriendelijkheid behandeld. Gedesillusioneerd de winkel verlaten. Ik kan overal mijn geld kwijt. Hier kom ik echt nooit meer.

  Sterke punten
  Zijn er die dan ?

  Zwakke punten
  Met klanten omgaan.

  diesel horloge lek

  Ik heb in november 2020 een diesel horloge met 20% korting aktie bij siebel tilburg gekocht na een week of 6 vocht in het horloge en werd gerepareerd onder garantie na 6 weken terug gekregen en na 2 weken weer vocht in het horloge dus weer terug en na weer 6 weken horloge terug kroon vervangen en niet te geloven 2 dagen later weer vocht in het horloge dus weer terug en gezegd geen reparatie meer maar of een nieuwe of geld terug de verkoopster zegt dat beslist technische afdeling niet ik dus weer opgestuurd en weken niets gehoord dus ik een email naar de klanten service gestuurd waarom dit zolang moet duren na paar dagen bericht ik kon een nieuwe diesel horloge ophalen dus ik naar de winkel na weer 6 of 8 weken ik pas het horloge komt er een rubberen ring onderuit ik zeg dit is een nieuwe en die is zeker lek dus de medewerkster zegt dan moet hij weer terug ik zeg geef me die uit vitrine dan maar na wat bellen mocht dit dus ik blij naar huis en wat denk je na 2 dagen vocht erin dus weer terug en er werd gebeld en na overleg mocht ik een ander type diesel horloge ter waarde van de nieuw prijs dus zonder de 20% korting kiezen maar dat rade ze mij af omdat er waarschijnlijk in alle zelfde types diesel horloges een fabricage fout zou zitten dus beter een ander merk kon nemen dus ik kies voor een seiko horloge van de zelfde prijs maar nu werd de 20% korting niet verrekend en moet ik op zelfde prijs bijbetalen ik kon member worden dan krijg je 10% korting en moet ik nog steeds bijbetalen terwijl siebel mij diesel afraad en ik al 6x naar de winkel heb kunnen rijden en 6x parkeer kosten heb gemaakt ben ik nu al 75 euro meer kwijt en al meer dan 6 maanden geen horloge had en klantenservice formulier invullen helpt ook niks die reageren niet eens ik vindt ten eerste dat de winkel het voor de klant had moet afwerken en hun het uitvechten met diesel maar die komen je ook niet tegemoet want ja meneer we hebben 45 winkels

  ja en?? dus ik zal het niemand siebel aanraden want de service is gewoon zeer teleur stellend nooit mee

  Sterke punten
  alleen maar min punten

  Zwakke punten
  in alles zwak vooral de klanten service die reageren helemaal niet

  Wat een vriendelijke en bekwame verkoopsters in Haarlem!!!!

  Ik liep binnen om gewoon rond te kijken en zag twee paar mooie oorbellen. Maar dat ene paar hing in mijn oorlel. Ik ben al iets ouder aan het worden maar was mij er nooit bewust van dat het nog mogelijk is om de mijn vier gaatjes opnieuw te laten schieten. Quincy heeft mij hierin vol vertrouwen van overtuigd. Ik woon in Amsterdam, met vele juweliers om mij heen maar ik ben hierdoor weer helemaal terug gegaan naar Haarlem om de gaatjes door haar te laten schieten. Samen met haar collega Benthe hebben zij de beste plekken bepaald om nieuwe gaatjes te schieten. Ook toen een oorbel een steentje miste was de service heel prettig en empatisch toen ik belde. Deze twee meiden maken het verschil in dit filiaal! Ik miste daarvoor een stuk service en vriendelijkheid bij een ander filiaal. Maar vorig jaar gelukkig ook een hele leuke koop door een vriendelijke verkoopster gehad in het winkelcentrum van Amstelveen!

  Sterke punten
  Leuke sieraden voor ieder wat wils tegen redelijke prijzen.

  Batterij horloge te duur

  Batterij van m'n horloge laten vervangen voor 15,- belachelijk duur! Niet voor herhaling vatbaar!!

  Engelen bestaan wel

  Vandaag bij Siebel den haag lange poten geweest. Had niet veel te besteden voor gouden oorbellen maar wilde gewoon even kijken wat er was. Zo ontzettend lief en vriendelijk geholpen, ja echt geholpen. Wat is winkelen heerlijk als je zo geholpen wordt. Even was ik de corona en alle ellende vergeten. Ben mu helemaal gelukkig met een paar prachtige oorbellen voor een mooie prijs.

  Sterke punten
  De vriendelijke en zeer hulpvaardige verkoopster. Ik voelde ook dat ze het meende en dat ik niet verplicht was iets te kopen.

  Slechte communicatie

  In december iets besteld, wordt veel te laat geleverd. Op zich heb ik daar geen problemen mee gezien de huidige situaties rondom leveringen e.d. De communicatie met en vanuit Siebel is beroerd, ik heb meerdere malen contact gehad om een klacht op te laten nemen maar iedere keer wordt hier niks mee gedaan. Denk niet dat er veel mensen op deze manier nog iets bij Siebel bestellen, als ik de rest van de recensies lees. Wens hen veel succes met deze bedrijfsvoering met name gericht op de communicatie.

  Zwakke punten
  Slechte communicatie

  Koop hier NIETS

  Ruim voor de feestdagen (een maand) een bestelling gedaan voor bepaald merk juwelen. Ontvangen, geopend om te controleren: beiden beschadigd. Facet verkeerd geslepen en een onverklaarbare beschadiging aan het andere. Retour gestuurd en aangegeven producten te vervangen. Helaas niet voor de feestdagen ontvangen, maar begrijpelijk ivm lockdown en wellicht extra drukte bij de webshop. Nu 2 maanden later NOG niets ontvangen, na herhaaldelijk bellen en navraag doen, alleen een mail dat 1 product niet meer leverbaar is.

  Vandaag nogmaals gebeld, zonder mijn medeweten is de order geannuleerd en het geld teruggestuurd.

  Slaat écht alles, zulke slechte service heb ik nog nooit meegemaakt. Alstublieft, koop hier niets.

  Zwakke punten
  slechte service, slecht opgeleid personeel, stelen je geld voor een tijdje. top.

  Koop niet bij Siebel

  Zeer slechte ervaring met deze juwelier. De service is waardeloos en je wordt niet juist geholpen door de klantenservice.

  Bij dit nieuwe horloge is de batterij na 5 maanden al leeg, dat is erg snel. Kan uiteraard gebeuren. Gemiddelde levensduur van een batterij moet wel langer meegaan. Het kan gemaakt worden als ik zelf een vestiging opzoek en daarbij komt de waterdichtheid dan wel te vervallen van een horloge wat kort geleden gekocht is. Dit is geen oplossing op een product wat binnen 6 maanden al niet meer functioneert naar behoren. In dit geval zou Siebel nog verantwoordelijk moeten zijn en een passende oplossing moeten bieden. Helaas wordt dit niet gedaan. We komen er niet uit. Waardeloze service

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  De klantenservice

  KLACHT!!!

  ZE ZIJN LEUGENAARS, BIJ BESTELLING VAN EEN PRODUCT GEVEN ZE EEN ANDER PRIJS AAN DAN WAAR JE HET PRODUCT GAAT AFHALEN!

  Sterke punten
  GEEN!!!

  Zwakke punten
  ZE ZIJN NIET CORRECT TEGEN DE KLANT!!!

  Nooit meer Siebel!



  Siebel Juweliers NOOIT MEER!!!



  Siebel Juweliers altijd een begrip geweest met een goede naam. Kocht daar mijn spullen graag. Maar dat is nu definitief klaar!!!!



  Ik kocht een gouden ring om mijn vrouw ten huwelijk te vragen. Hele mooie met een rij Diamantjes..



  Helaas was de ring te klein en zijn we samen terug gegaan naar Siebel in Almere. Ze hadden geen maat groter en konden deze niet bestellen?? Hoe dan??? Een juwelier kan toch ten alle tijden een grotere maat bestellen?????? Maar nee mij Siebel dus Niet, we moesten maar doen met wat ze hadden.

  Ik wilde mijn geld terug. Dit kreeg ik niet krijg alleen maar een cadeaubon van het aankoop bedrag.( Dit staat overigens nergens vermeld en is ook nooit gezegd)



  Zij VERPLICHTEN mij dus om alsnog een sieraad te kopen.



  Uiteindelijk een andere ring uitgekozen. Deze moest uit een ander filiaal komen. Dit heeft ruim een week geduurd!! We wisten dat deze na binnenkomst alsnog vermaakt zou moeten worden. Maar niet dat daar weer extra kosten bij komen.

  Al met al dacht je een mooie ring te hebben voor €140, maar door de extra kosten zit je gewoon op €200. Lijkt wel oplichterij!!



  Te belachelijk voor woorden!!!



  Ondertussen zijn we 3 weken verder en nog steeds geen ring. Leuk hoor een ring voor je aanzoek kopen.



  NOOIT MAAR OOK ECHT NOOIT MEER SIEBEL. Wat een walgelijke zaak

  Nul service bij defect horloge tandwieltje

  Een jaar geleden een horloge gekocht bij de Siebel webshop. Na twee keer het kroonwieltje te hebben gebruikt (= 1x zomertijd en 1x keer wintertijd instellen) is het tandwieltje uit het horloge gevallen. Bij benadering van de webshop is het antwoord dat het gemaakt kan worden tegen kosten die bijna 50% van de nieuw-waarde zijn. Reden: kroonwieltje valt niet onder het uurwerk en daarmee niet onder de garantie. Hoe kan een tandwieltje op een horloge geen onderdeel van het uurwerk zijn?! En hoe kun je dit verkopen als juwelier zijnde en binnen het jaar valt het kroonwieltje uit het horloge? Wat voor kwaliteit verkoop je dan?

  Vervolgens klacht ingediend en nooit reactie gehad..

  Mijn advies, als je toch naar een juwelier gaat omdat je kwaliteit wil kopen, ga dan naar NIET naar Siebel!

  Zwakke punten
  Kwaliteit producten, service/ garantie verlening

  Vreselijke service! Waardeloze juwelier!

  Normaal gesproken ben ik niet iemand die social media opzoekt om gal te spuwen. Maar wat is Siebel Breda een vreselijke juwelier!



  Kennelijk zijn mondelinge overeenkomsten en wederzijds respect en vertrouwen geen waarden meer van deze tijd. Het lijkt mij dat als je nadrukkelijk de afspraak maakt dat je eerst een prijsopgave wilt ontvangen voordat er een reparatie plaatsvindt, je dit ook mag verwachten. Nee, in plaats van het nakomen van deze afspraak, wordt de reparatie gewoon uitgevoerd en wordt er daarna van je verwacht dat je de kosten betaalt. Als de medewerker dan vervolgens ook nog voor mij gaat beslissen dat het “toch maar een klein bedrag is”, dan ga je echt heel erg in mijn allergie zitten! Wanneer ik me dan probeer te beroepen op de mondelinge overeenkomst, wordt er gezegd dat ze mijn ring terug zullen sturen om de reparatie ongedaan te maken. Dus, in andere woorden: dan ben ik mijn ring weer drie weken kwijt zodat ze er een diamant uit kunnen slopen? Echt niet! Dit klinkt mij behoorlijk als een wurgovereenkomst in de oren.



  En dan in het kader van empathie tonen: niks. Het enige wat er gezegd is, is dat ze er niks aan kunnen doen en dat het is misgegaan omdat het systeem eruit lag. Het spijt me zeer, maar de dame zou het er op het briefje bijschrijven. Volgens mij het je hier geen CRM-systeem voor nodig en verloopt e-mail via een online databank met back-up.



  Als een dergelijke overeenkomst niet eens nageleefd kan worden, dan weet ik in ieder geval zeker dat ik deze zaak mijn waardevolle spullen nooit meer toevertrouw. In mijn ogen, lever je dan alles behalve service en kwaliteit als juwelier zijnde!


Bezoek Siebel Juweliers

Schrijf een review