Reviews van deze auteur

Ring gekocht Lucardi Arnhem

Review over Lucardi

Ik heb een ring gekocht bij Lucardi op 28-10-2022 t.w.v. 150 euro!!! en op 06-01-2023 terug gegaan omdat het steentje spontaan uit de ring was gevallen.
De medewerker bij de Lucardi te Arnhem vertelde mij dat er geen garantie zat op de ring want ik had de ring naast een andere ring gedragen en dan verbuigt de ring en vervalt de garantie. Belachelijk die regel heb ik NOG NOOIT gehoord.
dit is geen reëele eis om garantie te verlenen op een steentje die uit een ring valt na 2 maanden.
Na de medewerker dit duidelijk te hebben gemaakt heeft ze beloofd er een steentje in te zetten dit was op 6-01-2023 welke ik op 16-01-2023 kon ophalen echter toen ik daar kwam zat er in de ring tot mijn stomme verbazing geen zirkonia steen zoals bij aankoop maar een ieniemienie nep glassteentje.
Het hele design van de ring is hiermee uit ze verband je moet het steentje echt zoeken.
De medewerker kon er niks aan doen behalve een andere collega whatsappen na 30 minuten te hebben gewacht werd mij verteld dat ik 21 januari maar terug moest komen. Ik heb verzocht mij te bellen met een oplossing dit was akkoord en ik zou 21 januari worden gebeld dit is echter niet gebeurd dus ben ik maar weer langs gegaan. De reden dat ik niet was gebeld was volgens de medewerker omdat het druk was. ( tsja dat is spijtig maar afspraak lijkt me afspraak ik ben immers ook klant) nou fijn ik ben dus WEEER voor niks gegaan want ze kon niks doen ik moest maar contact opnemen met het hoofdkantoor.
Ook hier kreeg ik geen enkele oplossing na te hebben aangegeven dat het een ondeugdelijk product betreft en dat ik graag het bewijslast tegemoet zie waaruit blijkt dat ik schuldig ben aan het defect. Geen enkele reactie meer. JA JE LEEST HET GOED LUCARDI REAGEERT GEWOON NIET MEER. En de ring? Die heb ik ook niet. Weg 150 euro en ring!!!

PAS OP!!!! Kijk heel goed uit voor je iets koopt bij LUCARDI want garantie heb je NIET!!

reacties: