Eugene van Baal

Juwelier Eugene van Baal is sinds 1887 gevestigd in Nijmegen. Alle producten die in de webwinkel te zien zijn kunt u ook bekijken en kopen in de fysieke winkel. Doordat wij officeel verkooppunt zijn van de getoonde horlogemerken kunnen wij u alle service bieden die nodig is. De verschillende horlogemerken zijn ruim aanwezig in de winkel, daardoor kunt u veel verschillende horloges samen met onze deskundige verkoopadviseurs bekijken en vergelijken. U hoeft dus nooit vanuit een brochure te kopen. In de winkel vindt u de horlogemerken Breitling, Breitling for Bentley, Tag Heuer, Meistersinger, Omega, Oris, Frederique Constant, Longines, Hamilton, Tissot, Rado en Seven Friday.Eugene van Baal Reviews

  niet serieus genomen

  Een aantal weken geleden ben ik bij Eugene van Baal geweest met de intentie om een breitling navitimer aan te schaffen. Ik werd geholpen door een jonge man die mij totaal niet serieus nam. Met desinteresse liet hij mij een aantal horloges zien. Hij zat mij gewoon dom uit te lachen. Uiteraard heb ik het horloge hier niet aangeschaft. Vooral zo doorgaan!

  Eugene van Baal

  Ik en vele anderen zijn altijd erg netjes behandeld bij van Baal. Ik zag een review dat er 35 euro betaald moest worden om een band te veranderen. Als de schroef vast zat is er erg veel tijd besteed aan dit kostbare artikel en is het bedrag erg laag; er is misschien wel 45 minuten besteed aan dit akkefietje. Ik vind het dan erg onhandig om de behulpzame juwelier zwart te maken.

  Sterke punten
  kennis van zaken hard werken voor de klant snelle reactie op schriftelijke vragen

  Zeer klantonvriendelijk en onbeschoft

  k heb een Rolex Datejust onlangs kado gedaan, waarbij de gelukkige hiermee naar deze juwelier is gegaan om de band op maat te laten verstellen. Ookal is deze winkel zelf geen rolex verkooppunt, toch zou je een nette service mogen verwachten. Het zou enkele dagen duren en ze wisten ook nog niet wat de kosten zouden worden, ivm een erg strakke schroef. Uiteindelijk was het niet klaar op de afgesproken dag, en duurde het nog eens 5 dagen extra. De verkoper gaf aan dat er nooit een exacte dag was afgesproken, en we werden kortom als leugenaars bestempeld. Ondanks de belofte om de kosten-indicatie per email te mogen ontvangen, hadden we tot dusver ook nog niets vernomen. Na de 5 extra dagen, voor het verwijderen van de schakel, moesten wij plots 35euro betalen. Nu hebben wij begrip voor de tijd en werkzaamheden van de betreffende horlogemaker waar het horloge heen is gestuurd, maar dat dit vanuit de winkel zonder enige communicatie vooraf zomaar wordt verrekend, is echt een ongelooflijke slechte service. Er werd ook in geen enkele vorm begrip noch compensatie geboden. Het bleef enkel bij een "Ja sorry". Dat het om een reparatie gaat van een hoogsegment horloge, is maar detail, maar deze winkel is echt een aanfluiting als het om email, telefonische, en persoonlijke service gaat. Er is geen excuus gemaakt mbt de lange wachttijd, ook niet mbt het feit dat we praktisch uitgemaakt worden voor leugenaar mbt de levertijd. Ik hoop dat Eugene van Baal erg content is met de 35 euro.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  - klantonvriendelijk - onbegripvol - afspraken niet nakomen - klant uitmaken voor leugenaar

Bezoek Eugene van Baal

Schrijf je eigen review