Home | JewelCard

Jewel Card Reviews

  Teleurstellend

  Ook ik kom er achter dat mijn 80 euro kaart is verlopen. Spijt ervan dat ik uit het rek met kaarten voor de Bijenkorf en dergelijke juist deze WAARDELOZE als kerstgeschenk koos. ANDERE KAARTEN ZIJN VAAK ONBEPERKT GEDLIG. NIET KOPEN DUS!!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alle

  Zeer klantonvriendelijk

  Door ziekte geen gebruik kunnen maken van de kaart. Nu ben ik die €100,- gewoon kwijt, geen empathie of medeleven voor mijn situatie, geen compensatie, niets. Puur bedrog. Dat geld hebben ze al binnen en lopen dus niets mis door mijn kaart te heractiveren. Zijn niet aangesloten bij het keurmerk voor cadeaukaarten, omdat ze dan niet zo schofterig er mee weg zouden komen. Klantenservice zeer slecht bereikbaar. Op de website staat reactie binnen 3 werkdagen, na 3 weken kreeg ik eindelijk een reactie na zelf nog 3x te hebben gemaild in die 3 weken wanneer er nu eens een antwoord komt. Kortom niet doen, zijn oplichters, beter geld geven, dat houdt zijn waarde wel.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Slechte klantenservice, niet aangesloten bij het keurmerk voor cadeaukaarten, niet bij iedere juwelier in te leveren

  Vervallen kaart

  Jullie zijn echte boeven! Er is geld betaald (100 euro voor een cadeaukaart) Het geld staat bij jullie op een balansrekening als een schuld. Nu zijn wij 14 dagen te laat met het inleveren van de bon. En dan is hij volgens jullie niets meer waard! Oplichterij met een marge van 100%. Jullie worden gefinancierd door mensen die een cadeaubon bij jullie kopen. Een jaar lang werken jullie met dat geld en dan uiteindelijk zeggen dat het niet meer beschikbaar is! Ik heb er geen goed woord voor over! Tip! Geef mensen maar gewoon geld. Veel minder leuk, maar beter voor je portemonnee!! Bah!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Weinig verkooppunten

Bezoek Jewel Card

Schrijf je eigen review