Home | JewelCard

Jewel Card Reviews

  NIET AANSCHAFFEN!

  Wat een triest bedrijf.
  In corona tijd een Jewelcard gekregen van mijn oma. Stond €50 op. Deze is echter maar een jaar geldig.... Door corona en door mijn beroep deze in dat jaar niet kunnen verzilveren.
  Vervolgens contact opgenomen en voor €20 kan ik de resterende €30 weer laten activeren.
  Met een zwaar gevoel dit toch maar gedaan en dit zou 2 jaar geldig zijn (?!).
  Nu nog geen 2 jaar later blijkt het alsnog verlopen te zijn. Weer contact opgenomen en blijkt het dat de kaarten uit corona tijd wel verlengt konden worden, maar dit kon tot 1-1-2023, hier was ik niet van op de hoogte toen ik contact had met een medewerker, en dat was voor 1-1-2023.
  Als 'troost' bieden ze €20 korting bij besteding van minimaal €100 op een nachtje weg. Geen aanbieding dus.
  €50 weggegooid.

  Slechte service, geen transparantie waarvan ze zeggen die te geven en een waardeloos bedrijf.
  Helaas is het geen optie om geen sterren te geven.

  Zwakke punten
  Alles. Oprecht.

  !!!!!!Let op Pandora!!!!!!

  2 kaarten gekocht voor mijn schoondochters zodat ze zelf bij de juwelier een bedeltje van Pandora kunnen kopen voor hun verjaardag.
  Ze benoemen zelfs Pandora op hun website. Bij Pandora zelf kun je deze bon niet inleveren en blijkt dat de aangesloten juweliers helemaal geen bedeltjes verkopen en als ze al sieraden van Pandora verkopen dit niet onder de 200 euro te verkrijgen is.
  Nou lekker dan. Ze zeggen dat dit duidelijk op hun site vermeld staat. Nou niet dus.

  Sterke punten
  Aan de telefoon zijn ze correct.

  Zwakke punten
  Slechte informatie op hun website over Pandora.

  Waardeloos!!

  Cadeau gekregen, nergens te verzilveren. Website waar aangesloten juweliers op staan is niet up to date, juweliers bestaan niet meer (failliet). Zonde van het geld, zeker als je deze kaart cadeau hebt gekregen. Stelletje oplichters.

  Sterke punten
  Geen enkele ster waard. Waardeloos bedrijf.

  Zwakke punten
  Geen enkele ster waard. Waardeloos bedrijf.

  Waardeloos

  Ik heb meerdere kaarten besteld met een waarde van 150 euro. Maar op moment dat je je saldo wil inzien is de kaart niet actief heel erg raar betekend dus dat ik �1500 heb weggegooid

  Sterke punten
  Geen

  Waardeloos

  Ik heb meerdere kaarten besteld met een waarde van 150 euro. Maar op moment dat je je saldo wil inzien is de kaart niet actief heel erg raar betekend dus dat ik €1500 heb weggegooid

  Sterke punten
  Geen

  Waardeloos

  Slecht heel slecht. In een grote stad maar bij een juwelier in te wisselen en online überhaupt onmogelijk

  Koop GEEN giftcard van Jewelcard!!!!

  Heb een jewelcard kado gekregen als verjaardagskado. Ivm corona en het oplopen van een gebroken voet tgv een ongeval ben ik niet in de gelegenheod geweest deze kadocard te besteden voor 2 juli 2021. Kom ik 10 juli bij Lucardi om de card in te wisselen. Gaat niet 😖. Situatie voorgelegd, krijg je als antwoord: Jewelcard is niet aangesloten bij St. Keurmerk Cadeaukaarten dus jammer maar helaas. Het geld is binnen. Je krijgt korting op een dinerbon... dat wil ik niet. Ik mijn card inleveren bij Lucardi.
  WAARDELOOS...😤😣

  Sterke punten
  Geen enkele!!

  Zwakke punten
  Ontvangers van een card tegemoet komen, zeker in de coronatijd. Je mocht geen winkel in om de kaart te besteden.

  Wat ontzettend teleurstellend

  Ik heb een JewelCard gekregen met mijn verjaardag vorig jaar. gezien er vele lockdowns zijn geweest hebben we deze niet kunnen inleveren. Ik kwam echt 1 dag na de verlopen datum bij de juwelier en in 1 klap verdween 60 euro als sneeuw voor de zon.
  Teleurstellend is een te zwak. Een bon waar echt geld voor betaald is, wordt nu rechtstreeks in de zak gestopt door dit bedrijf. Het is SCHANDALIG. Op deze manier is het makkelijk geld verdienen.
  Natuurlijk sluit zo'n bedrijf zich niet aan bij Stichting Keurmerk Cadeaukaarten. Want dan kunnen ze niet meer acteren op deze manier

  Sterke punten
  Geen sterke punten , Afzetters zijn het.

  Zwakke punten
  Niet te durven aan te sluiten bij een keurmerk-organisatie. Lijkt op Crimineel gedrag.
  Jammer dat dit veel mensen niet weten.

  Teleurstellend

  Ook ik kom er achter dat mijn 80 euro kaart is verlopen. Spijt ervan dat ik uit het rek met kaarten voor de Bijenkorf en dergelijke juist deze WAARDELOZE als kerstgeschenk koos.
  ANDERE KAARTEN ZIJN VAAK ONBEPERKT GEDLIG. NIET KOPEN DUS!!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alle

  Zeer klantonvriendelijk

  Door ziekte geen gebruik kunnen maken van de kaart. Nu ben ik die €100,- gewoon kwijt, geen empathie of medeleven voor mijn situatie, geen compensatie, niets. Puur bedrog. Dat geld hebben ze al binnen en lopen dus niets mis door mijn kaart te heractiveren. Zijn niet aangesloten bij het keurmerk voor cadeaukaarten, omdat ze dan niet zo schofterig er mee weg zouden komen. Klantenservice zeer slecht bereikbaar. Op de website staat reactie binnen 3 werkdagen, na 3 weken kreeg ik eindelijk een reactie na zelf nog 3x te hebben gemaild in die 3 weken wanneer er nu eens een antwoord komt. Kortom niet doen, zijn oplichters, beter geld geven, dat houdt zijn waarde wel.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Slechte klantenservice, niet aangesloten bij het keurmerk voor cadeaukaarten, niet bij iedere juwelier in te leveren

  Vervallen kaart

  Jullie zijn echte boeven! Er is geld betaald (100 euro voor een cadeaukaart) Het geld staat bij jullie op een balansrekening als een schuld. Nu zijn wij 14 dagen te laat met het inleveren van de bon. En dan is hij volgens jullie niets meer waard! Oplichterij met een marge van 100%. Jullie worden gefinancierd door mensen die een cadeaubon bij jullie kopen. Een jaar lang werken jullie met dat geld en dan uiteindelijk zeggen dat het niet meer beschikbaar is! Ik heb er geen goed woord voor over! Tip! Geef mensen maar gewoon geld. Veel minder leuk, maar beter voor je portemonnee!! Bah!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Weinig verkooppunten

Bezoek Jewel Card

Schrijf een review