Uw Trouwringenspecialist Juwelier Rooyackers | Uw Trouwringenspecialist in Uden Uw Trouwringenspecialist Juwelier Rooyackers in Uden is al 30 jaar de trouwringenspecialist in Uden. Voor alle wensen en eisen heeft Uw Trouwringenspecialist Juwelier Rooyackers de perfecte trouwring

Juwelier Rooyackers Reviews

 • We hadden een afspraak gemaakt, en ze nemen alle tijd voor je. Erg vakkundig en vriendelijk geholpen. Ik dacht dat het lastig zou worden, maar de dame begreep mijn wensen precies !! Wij hebben dé ringen voor ons leven gekocht. Wij zijn zeer tevreden.

  Sterke punten
  Wij vonden de sterke punten; dat ze zo snel aanvoelden wat we zochten, dat ze alle tijd voor ons namen, dat de prijzen ons meevielen, en dat we zoveel konden zien en passen. Ze hebben een enorme collectie. Super vriendelijk en vakkundig geholpen.

  Zwakke punten
  Ik heb daar over na zitten denken; maar kon er géén bedenken :)

  Door Jacqueline op 29 januari 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Wij hebben onze trouwringen gekocht bij Uw Trouwringenspecialist Juwelier Rooyackers. Super blij met onze aankoop en we kunnen niet wachten tot we ze om mogen.

  Sterke punten
  - Er werd zeer goed naar onze wensen geluisterd - Wij zijn zeer vriendelijk geholpen - Er werd álle tijd voor ons vrijgemaakt - Ze hebben ringen in álle prijsklassen - Zeer grote en mooie collectie

  Zwakke punten
  Er is ons niets opgevallen qua zwakke punten.

  Door Mieke op 29 januari 2018 Reageer (1 reactie)

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Juwelier Rooyackers

Schrijf je eigen reviewJuweliersNederland.nl

Op JuweliersNederland.nl lees je reviews over alle juweliers van Nederland. Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten. Deel jouw juwelier ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Juweliers