Juwelier Ettema

Juwelier Ettema is een familiebedrijf, opgericht in 1971 door J.F. Ettema in Rotterdam en vanaf 1985 gevestigd in Barendrecht. Sinds 2006 is de winkel in handen van de tweede generatie. Onze passie voor het vak zorgt ervoor dat wij samen met ons deskundige team, met plezier voor u klaar staan. Persoonlijk contact, kwaliteit en vakmanschap zijn al jaren traditie. In 2012 zijn wij een nieuwe uitdaging aangegaan en is onze trendjuwelier Jewlz by Ettema geopend ook op de Middenbaan in Barendrecht.

Juwelier Ettema Reviews

  Touche ring laten maken

  Met oud goud met een hoge emotionele waarde kwamen wij in de winkel. Na ons verhaal te hebben verteld werden wij attent gemaakt op de ringen van Touche. Met een fantastisch idee over de uitvoering van de ring verlieten wij de winkel. Vandaag de ring opgehaald en het is werkelijk prachtig geworden! Wij zijn heel blij met het inlevend vermogen van juwelier Ettema. Er is een nieuw draagbaar sieraad gemaakt met wederom een hoge emotionele waarde. Dank aan het team van Ettema en dank Bas Verdonk (van Touche).

  Sterke punten
  Meedenken

  Horloge nakijken

  Niet goed

  Zwakke punten
  Dat ze de afspraak niet nakomen

  Horloge nakijken

  Afgelopen vrijdag 12 augustus 2 horloges weg gebracht om na te laten kijken of dat ze het nog deden zaterdag 13 augustus terug gegaan bleek er één er niet meer te doen de andere zomaar zonder dat ik iets afgesproken had er nieuwe baterijen in gezet te hebben had op zijn minst een belletje afgekund of dat wel nodig was :dit hoort niet zo

  Certina DS 2 nieuw

  Nieuwe Certina DS 2 blauw hadden ze niet op voorraad. Direct de vertegenwoordiger bellen. Die heeft keurig het betreffende horloge achtergelaten om het te zien.
  Langsgeweest bekeken en prachtig.
  Besteld en zou er na max 4 weken zijn. Maar na 12 dagen ging de telefoon mijn horloge is binnen.
  Dus super service en uiterst vriendelijk, snel en beleefd behandeld.
  Een duim omhoog voor deze top juwelier. Zo hoort het 👍

  Sterke punten
  Communicatie,komen afspraken na,bellen netjes en handelen alles netjes af zoals het hoort

  Zwakke punten
  Helemaal niks

Bezoek Juwelier Ettema

Schrijf een review