Juwelier Fred Helmer

Juwelier.net is de eerste echte online juwelier van Nederland. Sinds juni 1997 hebben wij onze online deuren geopend. Bij ons vind u dan ook een ruim en divers assortiment van horloges, sieraden en luxe schrijf- en lederwaren. Een groot assortiment waar wij van vinden dat een (online) juwelier hierover hoort te beschikken. Juwelier.net is gevestigd onder de naam Juwelier Fred Helmer te Rotterdam Hillegersberg. Bij Juwelier.net treft u vele exclusieve, moderne en klassieke horloges aan, die wij altijd zo scherp mogelijk prijzen. Op onze site vind u onze hele collectie dames, heren en unisex modellen, voorzien van prachtige afbeeldingen en nuttige gedetailleerde informatie over deze uurwerken.

Juwelier Fred Helmer Reviews

  Een echte juwelier

  Sta geregeld voor de etalage mij te verwonderen over zulke mooie items die er te koop staan. Ook occasions. Wat ik erg prettig vind is dat er prijzen bij vermeld staan zodat ik er rustig over na kan denken. Ook bij nieuwe items. Dat is namelijk niet bij alles juweliers zo. Verder vorig jaar mooie Seiko gekocht en vriendelijk geholpen. Heel tevreden dus.

  Sterke punten
  Kennis, prijsaanduidingen, behulpzaam

  Ring als nieuw

  Een tijdje geleden heb ik een hele mooie ring gekregen van mijn vriend de avond voor mijn verjaardag. Hij was helaas iets te groot dus ben ik de dag erna naar Fred Helmer terug gegaan om deze kleiner te laten maken. Dit zou meer dan een week duren. Jammer, maar het was niet anders. Ik vertelde dat het mijn verjaardagscadeau was. Aan het einde van de dag kreeg ik een telefoontje van Fred Helmer, uw verjaardagscadeau is klaar hoor! Dat noem ik nou service!

  Van de week ben ik even teruggegaan omdat de steen van de ring een beetje dof was geworden door het constant handen wassen en handgel gebruiken. Ik kreeg een gouden tip, een beetje afwasmiddel op een tandenborstel en hij is weer als nieuw. Nou inderdaad, dit werkt super!
  Een juwelier met hele mooie sieraden, perfecte service en goede tips:-)!

Bezoek Juwelier Fred Helmer

Schrijf een review