Trendjuwelier

Trendjuwelier: De online juwelier voor horloges en sieraden! Sieraden en horloges van alle grote merken online bij Trendjuwelier. Laagste prijs garantie, gratis verzonden en een leuk cadeau bij een bestelling vanaf € 35,- trouwen 2Link

Trendjuwelier Reviews

  Onbereikbaar / Waardeloos!

  Niet goed? Dan ook geen geld terug! op 23 december 2023 een artikel teruggestuurd. Nog geen geld retour ontvangen. Geen antwoord op e-mails, telefoontjes, voicemails e.d.
  Trendjuwelier ontvangt van mij VIJF sterren! Voor de meest klantonvriendelijke afhandeling en onfatsoenlijke oplichterij!

  Sterke punten
  In stilzwijgen klanten diep teleurstellen! En geen geld teruggeven

  Zwakke punten
  Klantvriendelijkheid!

  Nalatigheid

  De meeste slechtste klantcontact die tot nu toe bij een online website heb gehad. Ik heb diverse keren geprobeerd contact te maken. Ik heb gebeld geschreven en zelfs een aantal voicemails opgenomen. Tevergeefs heb ik tot op heden, inmiddels 20 dagen van 19 december tot 10 Januari geen enkels reactie vernomen van de verkoper. De horloge die heb besteld heb ik inmiddels terug gezonden en ook de status daarvan heb ik na 16 dagen nog niet in kunnen zien. Terwijl ik zelf verantwoordelijk was voor de verzendkosten.

  Sterke punten
  Eigenlijk verdiend het geen sterren, want bij een ster had ik wel een recatie verwacht op zijn minst. Al was het een korte bericht

  Oorbellen

  Vandaag weer een mail gestuurd geen reactie wil mijn geld terug of ik ga ermee verder 126 euro

  Sterke punten
  Zijn er geen!

  Hopeloos

  Oorbellen besteld van 21 december geen ordernummer niks en al betaald jammer genoeg! Gebeld, mails gestuurd geen enkele reactie schande ik wil mijn geld terug nog geen 1 ster waard !

  Ring besteld, niet ontvangen!

  18 december jl n ring besteld, zou n dag later geleverd worden. Tot op heden, 4 januari nog steeds niets vernomen of ontvangen.
  Wanneer we binnen 3 dagen nog steeds niets horen gaan we verdere stappen ondernemen.

  Sterke punten
  Kan er geen bedenken tot nu toe!

  Wacht op mijn bestelde horloge

  Duur horloge besteld, in volste vertrouwen betaald, maar nog geen bericht gehad over eventueel verzonden, niet op voorraad. Het zou het bedrijf sieren om de klant op de hoogte te houden. Zéker als het geld al op jullie rekening staat.

  Zwakke punten
  Het op de hoogte houden van de klant waar de bestelling zich bevind. Vind ik niet zo netjes .

Bezoek Trendjuwelier

Schrijf een review