Mynt Juwelier

De mooiste horloges, sieraden & trouwringen - Mynt Mynt in Heerlen is hét adres voor de mooiste horloges, sieraden en trouwringen. Van A-merken tot huiscollectie: we hebben voor ieder wat wils.

Mynt Juwelier Reviews

  Super!

  Hele fijne juwelier met ruime keuze en vriendelijke medewerkers. Aan persoonlijke aandacht geen gebrek. Ga zo door!

  Sterke punten
  Vriendelijk, behulpzaam, mooie spullen

  Zwakke punten
  Geen

  Een aanrader

  Online bij Mynt Juwelier een mooi horloge gekocht voor een aantrekkelijke prijs. Keurig op tijd geleverd. Alles prima geregeld, dus erg tevreden.

  Sterke punten
  Heldere communicatie. Aantrekkelijk geprijsd. Correcte levering.

  Onvriendelijk en slechte service

  Nog nooit zo afgesnauwd in winkel door eigenaresse Ingrid. Wat een vreselijk mens. Weggestuurd als product binnen half jaar stuk is. Snap niet hoe deze vrouw kan overleven. Nog nooit v consumenten wetgeving gehoord. Advocaat ingeschakeld

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Geen service en onvriendelijk. Lompe bediening

  Lompe hork

  Nog nooit ben ik zo onvriendelijk geholpen in een winkel. De beste man had er totaal geen zin in om ons ook maar iets verder te helpen in onze zoektocht naar trouwringen. Kortaf, snauwen, totaal geen initiatief. Waar op de website staat dat je ringen moet kunnen bekijken en ervaren in de winkel zelf, merk je als je er eenmaal bent vrij weinig van die instelling. We zijn maar weggegaan en raden absoluut niemand aan om daar te gaan kijken.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Super onvriendelijk

Bezoek Mynt Juwelier

Schrijf een review