Als toonaangevende juwelier biedt Schaap en Citroen een uitgebreide collectie juwelen en horloges van wereldfaam. Prestigieuze horlogemerken als Rolex, Patek Philippe, Hublot, Cartier, Officine Panerai, Omega, Breitling en Jaeger-LeCoultre maken deel uit van het indrukwekkende aanbod. Daarnaast is er een keur aan exclusieve juwelenmerken te bezichtigen; van klassieke collecties als Chopard tot aan het meer moderne design van Italiaanse topmerken als Pomellato en Oromalia. Hiernaast heeft Schaap en Citroen natuurlijk haar eigen Highlights Collectie, met ontwerpen die onder eigen signatuur zijn vervaardigd. Juweliers

Schaap en Citroen Reviews

  • Wat een geweldige service. Ik kom al zeker 10 jaar bij Schaap en Citroen en word altijd heel goed geholpen.

    Door Mark op 6 maart 2020 Reageer
  • Wat een geweldige service. Ik kom al zeker 10 jaar bij Schaap en Citroen en word altijd heel goed geholpen.

    Door Mark op 6 maart 2020 Reageer
  • Wat een geweldige service. Ik kom al zeker 10 jaar bij Schaap en Citroen en word altijd heel goed geholpen.

    Door Mark op 6 maart 2020 Reageer
  • Wat een geweldige service. Ik kom al zeker 10 jaar bij Schaap en Citroen en word altijd heel goed geholpen.

    Door Mark op 6 maart 2020 Reageer
  • Wat een geweldige service. Ik kom al zeker 10 jaar bij Schaap en Citroen en word altijd heel goed geholpen.

    Door Mark op 6 maart 2020 Reageer
  • Wat een geweldige service. Ik kom al zeker 10 jaar bij Schaap en Citroen en word altijd heel goed geholpen.

    Door Mark op 6 maart 2020 Reageer
  • Wat een geweldige service. Ik kom al zeker 10 jaar bij Schaap en Citroen en word altijd heel goed geholpen.

    Door Mark op 6 maart 2020 Reageer
  • Wat een geweldige service. Ik kom al zeker 10 jaar bij Schaap en Citroen en word altijd heel goed geholpen.

    Door Mark op 6 maart 2020 Reageer
  • Na in de eerste instantie een beetje teleurgesteld te zijn omdat er een paar dingen niet helemaal naar mijn zin gingen met de reparatie van mijn panerai la bomba azul? Ben ik na een coulance regeling helemaal om. De dame (patricia)die het in behandeling nam heeft mijn negatieve ervaring tot een super positief einde gebracht. Chapeu zo zouden alle retailers moeten zijn. Ik blijf zeker klant.

    Sterke punten
    Behulpzaam,netjes en een perfecte aftersales.

    Zwakke punten
    Geen

    Door Panerai op 9 oktober 2019 Reageer
  • 2 weken terug zaterdags bij schaap citroen Utrecht horloge gekocht aangegeven dat deze geschikt moet zijn om mee te zwemmen, de verkoopster nam veel tijd voor ons en onze kleinste dochter was er bij aanwezig welke werd voorzien van limonade. Uiteindelijk horloge uitgezocht, kwam er naar 2 dagen achter toen ik zat te lezen op de site (horloge nog niet gedragen is voor mijn verjaardag welke pas week later dan de koop is) dat deze maar 3 atm is dit is zowel ons zelf als de verkoopster ontschoten door dat we gezellig met elkaar diverse horloges hebben bekeken en dit cruciale punt zijn vergeten. Dinsdags erna gelijk gebeld naar winkel en wordt super vriendelijk behandeld, afspraak voor aanstaande vrijdag gemaakt. Horloge terug gegeven en ander horloge gekocht wat wel aan onze eisen voldoet de verkoopster en het hele team.was ongelooflijk vriendelijk werden zelfs getrakteerd op iets lekkers bij de koffie. Ik wil langs deze weg mijn welgemeende lof uitspreken voor deze vestiging en medewerkers welke hun vak en omgang met mensen echt begrijpen. En kan deze vesting zeker aanraden begrijp dat misschien niet iedereen deze ervaring heeft maar wij zeker wel kom hier zeker terug wanneer wij weer iets willen kopen

    Sterke punten
    Service , klantvriendelijkheid , assortiment

    Zwakke punten
    Geen kunnen vinden

    Door Tevreden kla op 15 juni 2019 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • We hadden voor onze zoon een dure breitling gekocht via internet bij timepiecebank het horloge werd gew defect opgestuurd en tegen ons werd gezegd ga maar naar een breitling dealer in uw woonplaats , terwijl wij het horloge niet eens gekocht hadden bij schaap en Citroën boden deze mensen echt een top service en ik zou tegen iedereen willen zeggen betaal een paar centen meer en ga naar een goede winkel Schaap en Citroën Den Haag verdient echt een warme douche top winkel wat de service betreft

    Sterke punten
    Goede service

    Door van der Lans op 5 augustus 2017 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Schaap en Citroen

Schrijf je eigen review



JuweliersNederland.nl

Op JuweliersNederland.nl lees je reviews over alle juweliers van Nederland. Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten. Deel jouw juwelier ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Juweliers